NIJE ZA POHVALITI SE

Uhvatili ga tijekom vrućeg seksa u WC-u aviona, a sad se oglasila njegova majka: ‘Ma tek ju je upoznao na aerodromu...‘

Par je dočekan pljeskom i klicanjem dok su se besramno vraćali na svoja mjesta u zrakoplovu

Par uhvaćen tijekom seksa u avionu, kad su izašli iz toaleta, putnici im zapljeskali

 Twitter/

Majka kaže da je ostala užasnuta nakon što je njezin sin Piers Sawyer postao viralan zbog seksa u toaletu aviona sa ženom ‘koju je tek upoznao u zračnoj luci‘.

Piersa Sawyera, koji je slavio svoj 23. rođendan, i neimenovanu ženu na djelu je uhvatio član kabinskog osoblja koji je otvorio vrata kako bi razotkrio blud tijekom leta za Ibizu.

Par je dočekan pljeskom i klicanjem dok su se besramno vraćali na svoja mjesta.

Sada je njegova majka Elaine rekla za The Sun da je bila šokirana jer su prijatelji podijelili ‘sramotnu‘ snimku njezina sina i čak se o njoj raspravljalo u emisiji ‘Loose Women‘ na ITV-u.

Rekla je da, iako to ‘nije nešto što mama želi vidjeti‘, ne misli da je par ‘ikome učinio bilo kakvu štetu‘ te tvrdi da stjuard ‘nije trebao samo tako otvoriti vrata‘ da ih svi vide.

Elaine Sawyer otkrila je da je njezin sin s prijateljima otišao na Ibizu kako bi proslavio rođendan, a također je rekla novinarima da je ‘samac‘ te da su se njegovi prijatelji ‘samo dobro zabavljali u zračnoj luci‘ kada je upoznao ženu s kojom je kasnije završio u wc-u.

"Svjesni ste da će se te stvari dogoditi kad stignu na odmor, ali ne očekujete da će se to dogoditi baš za vrijeme leta. Jednostavno ponekad ne razmišljaš o takvim stvarima. Da, situacija je neugodna, ali mislim da nikome nisu učinili ništa nažao", rekla je novinarima.

Kaže da njezin sin ‘ne želi razgovarati‘ o incidentu i sumnja da ‘vjerojatno samo želi sve što prije zaboraviti‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 02:42