ZLOGLASNI KLAN

Turska policija u dvorištu mafijaškog šefa Željka Bojanića tražila ‘škaljarca‘ pa iskopala tijela tri žene

Bojanić je uhićen u Istanbulu zbog sumnje da je ubio ‘škaljarca‘ Ristu Mijanovića i zakopao ga u dvorištu svoje vile

Turska policija, Ilustrativna fotografija

 Nikolay Doychinov/Afp/Profimedia/Nikolay Doychinov/afp/profimedia

Turska policija navodno je u kući Kotoranina Željka Bojanića, mafijaškog šefa, pronašla tijela tri žene koje su se navodno bavile prodajom droge, pišu turski mediji, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kako navode turski mediji, u mjestu Sariyer u Istanbulu, u vrtu kuće koju su pripadnici tuske policije navodno iskopavali i pretraživali tri dana u potrazi za tijelom Riste Mijanovića, policija je pronašla tijela tri žene za koje se sumnja da su prodavale drogu, prenosi mondo.rs.

Na društvenim mrežama pojavio se i video na kojem se vidi kako policija iskopava dvorište. Za sada nije poznat identitet žena, a Bojanić je uhićen u Istanbulu zbog sumnje da je ubio ‘škaljarca‘ Ristu Mijanovića i zakopao ga u dvorištu svoje vile u turskom gradu.

Policija je tada objasnila da je utvrđeno da je Bojanić, za kojeg se navodi da je član krim organizacije, došao u Tursku s lažnom putovnicom Sjeverne Makedonije izdanom na ime Jordan Andelev Belčev te da je boravio u njihovoj pokrajini.

- Kao rezultat započetih istraživanja, spomenuta osoba je uhićena u operaciji koja je izvedena u okrugu Sarıyer 4.11.2022. U pretresu kuće u kojoj je boravio oduzeta je lažna osobna iskaznica, putovnica te digitalni materijal. Prilikom iskopavanja, obavljenog po nalogu tužiteljstva, po dojavi da je tijelo jedne osobe zakopano u vrtu kuće, nisu pronađeni tragovi, objavila je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 16:46