LUTAO ČETIRI SATA

Turist upao u kanalizaciju u svjetskoj prijestolnici seksa: ‘Čujem vikanje, a oko mene nikoga‘

Lutao je podzemnim kanalizacijskim sustavom vapeći za pomoći i kazao kako su se ‘sati činili kao dani‘
 /Profimedia

Američki turist pronađen je zarobljen u kanalizaciji u tajlandskom ‘gradu grijeha‘ Pattayi u utorak navečer nakon što ga je prolaznik čuo kako zaziva upomoć. Spasioci centra za hitne slučajeve Sawang Boriboon pozvani su oko 19.30, a očevici su ih uputili na obližnji odvod uz cestu. Kad su pogledali kroz metalnu rešetku iznad rupe, vidjeli su čovjeka zarobljenog u kanalizacijskoj cijevi od 60 centimetara, piše Bangkok post.

Zaštitar Chalee Boonsri (26) rekao je policiji da je stigao na mjesto na svom motociklu kako bi kupio bezalkoholno piće u trgovini i da je čuo čovjeka kako viče, očito dozivajući pomoć. Pogledao je okolo, no nije bilo nikoga. Onda je pogledao kroz rešetku i imao je što za vidjeti.

Pozvao je policiju koja je ubrzo došla na mjesto događaja, a turist je identificiran kao 36-godišnji Jonathan Ioane Vaimaona koji je na odmor došao sa svojom djevojkom 12. svibnja, a odsjeli su u smještaju udaljenom oko dva kilometra.

Vaimaona se činio iscrpljen nakon što je spašen. Na sebi je imao samo hlače, a tijelo mu je bilo prekriveno muljem. Na pitanje kako je zapeo u kanalizacijskoj cijevi dao je zbunjujući odgovor. Još nije jasno što se točno dogodilo, međutim neki mediji javljaju da je američki turist spašen nakon što je četiri sata lutao kroz kanalizaciju.

Navodno se vraćao u svoj hotel kada je poslijepodne upao u šaht bez poklopca. Budući da se nije mogao popeti, vrištao je upomoć, ali nikoga nije bilo u blizini da ga čuje. Lutao je podzemnim kanalizacijskim sustavom vapeći za pomoći i kazao kako su se ‘sati činili kao dani‘ prije nego li je konačno čuo glasove koji su dolazili iz oborinskog odvoda sa svjetlom koje je dopiralo odozgo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:07