MUČNI DETALJI

Susjeda otkrila kako je monstrum oteo Nevzetu: ‘Prvo je upucao njezina bratića pa ju odvukao‘

Sulejmanović je došao po Nevzetu kod tetke i bratića gdje se skrivala od njega

Nevzeta Hećimović, žrtva ubojice Nermina Sulejmanovića

 Facebook

Prvi metak ubojica Nermin Sulejmanović je ispalio na periferiji Gradačca u Nedima Pamukovića, bratića nevjenčane supruge Nevzete (Nizame) Hećimović.

Mediji u regiji opširno izvještavaju o trostrukom ubojstvo koje je u krvavom pohodu počinio bodybuilder i fitnes trener s kriminalnom prošlošću. Sve je prenosio uživo na Instagramu.

Sulejmanović je došao po Nevzetu kod tetke i bratića, gdje se skrivala od njega otkako je zadnji put prema njoj bio nasilan.

- Niza je bila jedna krhka žena koju je on mučio i ona je pobjegla kod tetke s bebom. Jučer oko 11 sati on je došao kod njih na vrata i tražio Nizu. Kada je izašla rekao joj je da krene s njim, ali se ona opirala. Počeo ju je tući i vući za sobom, i bratić je stao u njezinu zaštitu. Kada je vidio da budala ima pištolj on je pobjegao gore uz dvorište, a on ga je upucao u bedro, odvukao Nizu u automobil i odveo ju u vikendicu gdje ju je i ubio - ispričala je susjeda Pamukovića, a prenosi portal Republika.

Mediji u BiH su objavili i rješenje Općinskog suda u Gradačcu kojim se odbija prijedlog MUP-a da se Nerminu Sulejmanoviću odredi mjera zabrane približavanja žrtvi. Četiri dana kasnije Nermin Sulejmanović je ubio svoju suprugu Nizamu Hećimović.

Kako prenosi portal Istraga.ba, Ministarstvo unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona i Policijska uprava Gradačca podnijeli su zahtjev da se Nerminu Sulejmanoviću izrekne zaštitna mjera zabrane uznemiravanja i uhođenja osobe izložene nasilju i zaštitna mjera zabrana približavanja žrtvi nasilja. Sud je to odbio.

Kako piše u zahtjevu, mjere zabrane MUP je zatražio nakon što je žena prijavila da ju je 3. kolovoza oko 19.30 sati Sulejmanović napao i pretukao pa je zadobila ozljede po licu i drugim dijelovima tijela. Drugi dan je podnijela prijavu protiv njega pa se odselila iz kuće, zajedno s bebom. Sulejmanović joj je nastavio prijetiti, zvao ju je i tražio da se vrati kući. Prijetio je i njenoj obitelji i prijateljicama.

Tri dana kasnije, 7. kolovoza, Nevzeta nije htjela dati izjavu u policiji iz straha od reakcije Sulejmanovića, rekavši da će time samo pogoršati situaciju, ali je podržala izricanje zaštitnih mjera.

Portal Istraga.ba objavio je rješenje, ili barem dio, koji je napisan tako da je iskopiran dio rješenja drugoj osobi.

- Koliko je sutkinja iz Gradačca Lejla Numanović bila posvećena odluci u slučaju fizičkog nasilja Nermina Sulejmanovića nad suprugom, pokazuje obrazloženje njenog rješenja od 7.8. ove godine. Sutkinja je, naime, prekopirala obrazloženje iz nekog ranijeg rješenja koje se odnosilo na drugu osobu, pišu.

U jednom dijelu se, naime, ničim izazvano pojavljuje ime čovjeka koji se zove Muharem Ćelosmanović u svojstvu počinitelja nasilja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 16:20