JEZIVI PRIZORI

Stravična nesreća u Crnoj Gori: Troje mladih poginulo u silovitom sudaru, još dvije osobe ozlijeđene

Iz policije su potvrdili da su poginuli D.M. (21) iz Ulcinja, B.B. (20) iz Bara i N.D. (18) iz Rožaja
 Primorski portal, primorski.me

Troje mladih poginulo je u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Crnoj Gori u noći sa subote na nedjelju. Kako javlja portal Primorski.me, teška prometna nesreća dogodila se na cesti Bar - Ulcinj.

Prema prvim informacijama Primorskog portala, na licu mjesta su smrtno stradale dvije osobe, a treća je preminula na prijemnom odjelu bolnice u Baru. Još su dvije osobe ozlijeđene.

image
Primorski portal, primorski.me
image
Primorski portal, primorski.me

Iz Operativno komunikacijskog centra Uprave policije su potvrdili da su poginuli D.M. (21) iz Ulcinja, B.B. (20) iz Bara i N.D. (18) iz Rožaja.

- U Opću bolnicu Bar, u noći između subote i nedjelje, dovezena su tri pacijenta koji su zadobili teške ozljede. Jedna osoba je, na žalost, preminula tijekom prijema. Dvije osobe su medicinski zbrinute u našoj zdravstvenoj ustanovi. Stabilnih su parametara. Zbog prirode ozljeda pacijenti će biti upućeni u Klinički centar Crne Gore - kazao je za Primorski.me dr. Rade Stanisavljević, dežurni liječnik u Općoj bolnici Bar.

Prema navodima iz policije, u sudaru je sudjelovalo vozilo marke Audi A3, ulcinjskih registarskih oznaka i automobil marke Seat, barskih tablica.

Fotografije preuzete s portala Primorski.me

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 08:03