MODNI KIKS

‘Što on to ima na nogama?! Ma je li moguće?‘: Društvene mreže užarile se nakon posljednje Bidenove fotografije

Biden je otputovao iz SAD-a na summit NATO-a u Litvi s ciljem iskazivanja solidarnosti s Ukrajinom
 Andrew Caballero-reynolds/Afp

Društvene mreže ‘srušile‘ su se nakon što je fotograf New York Timesa uslikao Joea Bidena (80) koji nije nosio čarape sa svojim Skechersicama prije nego što se ukrcao na Air Force One i krenuo na NATO summit u Litvi.

Vremešni američki predsjednik bio je odjeven u košulju, sako i elegantne hlače dok je prilazio zrakoplovu, no unatoč elegantnom outfitu, na nogama je imao tenisice. Bez čarapa. To je fotograf Doug Mills posebno istaknuo u objavi na Twitteru, na što se odmah ‘zakačilo‘ na stotine komentatora.

Mills se suočio s odgovorima drugih korisnika Twittera koji su, čini se, stali na stranu Bidena u pogledu njegovog modnog izbora.

image
Andrew Caballero-reynolds/Afp
image
Andrew Caballero-reynolds/Afp
image
Andrew Caballero-reynolds/Afp

Mnogi su ga pravdali da su tenisice napravljene od prozračnog materijala i da su namijenjene za nošenje bez čarapa. Drugi su pak rekli da bi predsjednik trebao dobiti zabranu pojavljivanja.

‘Vjerojatno nevidljive ili niske čarape. Nose ih svi koje znam‘, rekao je jedan.

‘Slip-on Skechers dizajnirane su za nošenje bez čarapa. Tkanina je lagana i prozračna, omogućujući nogama da ostanu hladne i suhe. Osim toga, potplat cipela dizajniran je da pruži maksimalnu udobnost i udobnost bez potrebe za čarapama‘, objasnio je drugi.

‘Ni ja ne nosim čarape uz svoje Skechersice‘, rekao je treći.

Dan ranije, Biden je uhvaćen u istim tenisicama kako se opušta na plaži u Delawareu sa suprugom Jill i 22-godišnjom unukom Finnegan. Bidenovog sina Huntera, za kojeg se očekuje da će se izjasniti krivim za porezne prekršaje, nije bilo na vidiku.

image
Saul Loeb/Afp

Biden je otputovao iz SAD-a na summit NATO-a u Litvi s ciljem iskazivanja solidarnosti s Ukrajinom u ratu protiv Rusije, dok još ne prihvaća Kijev kao članicu saveza.

Bidenova prva stanica bit će u Londonu, gdje će se u ponedjeljak sastati s britanskim premijerom Rishijem Sunakom, a zatim otputovati u dvorac Windsor u posjet kralju Charlesu.

Biden će u ponedjeljak navečer otputovati u Vilnius u Litvi i tamo će u utorak i srijedu razgovarati s čelnicima NATO-a.

U intervjuu CNN-u u kojem je najavljivao svoje putovanje, Biden je pozvao na oprez u nastojanjima Ukrajine da se pridruži NATO-u, rekavši da bi savez mogao biti uvučen u rat s Rusijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:29