EKIPA VELJE NEVOLJE

Srpske starlete preznojavale se na policiji, na njihovim mobitelima pronađene jezive fotografije?

Policija i Tužiteljstvo uspjeli su, osim materijalnih dokaza, doći i do ključnih dokaza protiv uhićene ekipe Veljka Belivuka
Velja Nevolja i Tijana Ajfon
 Afp, Instagram

Srbijanska policija je došla do novih dokaza protiv ekipe vođe zloglasne kriminalne grupe Veljka Belivuka jer su kod privedenih starlerta nacodno pronašli stravične fotografije mučenja i ubojstava žrtava njegovih kriminalaca.

Policija i Tužiteljstvo za organizirani kriminal uspjeli su, osim materijalnih dokaza, doći i do ključnih dokaza protiv uhićene ekipe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, tijekom vještačenja telefona pripadnika ovih ekipa, ali i njihovih suradnika, piše Kurir.

Starlete Tijana Maksimović i Milica Živanović, poznatije kao Tijana Ajfon i Mimi Oro, privedene su u utorak u Službu za borbu protiv organiziranog kriminala, gdje su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa zloglasnim klanom Belivuka. Na saslušanju su na telefonu jedne od dvije starlete navodno pronađene fotografije unakaženih ljudi.

- Policija je operativnim putem došla do saznanja da su one bile česti gosti u Humskoj. Kod jedne djevojke u telefonu su pronađeni ključni dokazi protiv ovog klana. Navodno, na fotografijama se nalaze nestali i brutalno ubijeni - navijači Zdravko Radojević i Goran Veličković Goksi, kao i „pink panter“ Milan Ljepoja. Djevojka se tereti i da je dio ekipe koja je prala novac zarađen za Belivuka i Miljkovića - rekao je za Kurir izvor blizak istrazi.

Starletama, prema priči našeg izvora, imponira da se druže sa žestokim momcima.

- One su navodno dobivale novac od Belivuka, pa ih je on nagovorio da rade svašta za njega. Sumnja se da su razvozile drogu, ali i razne druge pošiljke i prale novac. Pretpostavlja se da su neke od njih mamile žrtve da dođu u skrovišta, gdje bi ih Belivukova ekipa mučila. Pretpostavlja se da su one od žrtava izvlačile i važne informacije, a potom ih prenosile Belivuku - kaže sugovornik.

Tužiteljstvo za organizirani kriminal zatražilo je od suda da produži pritvor na 30 dana pripadnicima kriminalne skupine Belivuka, koji se terete za najteža kaznena djela. Podsjetimo, Tijana Ajfon bila je zaručena za Milovana Tadića Miksa, koji je uhićen zajedno s Belivukom 4. veljače. Miksa je jedan od najbližih Belivukovih suradnika i bio mu je šef osiguranja. I nakon što su Tijana i Miksa prekinuli, starleta je navodno nastavila surađivati s Belivukovim klanom.

Veljko Belivuk i Marko Miljković uhićeni su 4. veljače na Rudniku pod sumnjom da su organizirali kriminalnu skupinu koja je izvršila niz najtežih kaznenih djela i koja je djelovala pod okriljem navijačke grupe Principi.

Osim njih, uhićeno je još dvadesetak pripadnika ove grupe, a među njima su se našla dva policajca.

U sefovima koji su pronađeni u tajnim vikendicama i stanovima, ali i prostorijama u Humskoj, gdje se nalazi stadion Partizana, a za koje se sumnja da pripadaju Belivuku i njegovom klanu, navodno je bila droga, ali i oružje, streljivo, mobiteli...

Skupina se tereti za otmice i ubojstva u iznajmljenim vikendicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 21:47