SVE PRED DJECOM...

Šokirala priznanjem i ponijela titulu ‘najomraženije žene‘ u svojoj zemlji: ‘Pa to su grudi. Nemam što skrivati!‘

Djeca su joj, tvrdi, na internetu već pronašla njezine provokativne fotografije. Prestat će kad joj sinovi odrastu

Carla Belucci ‘najomraženija žena Britanije‘

 /Facebook

Majka četvero djece žestoko je odgovorila svima koji je osuđuju jer pred svojom djecom šeta "kao od majke rođena". Carla Belucci (42) ustraje u tome da je biti gol potpuno prirodno i kaže da neće dopustiti da je osuđivanja drugih roditelja zaustave, piše The Sun. Poznata influencerica i bivši model rekla je da sa svojom dvogodišnjom kćeri redovno ima kupke i da je tad gola.

"Moja djeca vidjela su sve moje glamurozne fotografije i nemam što skrivati - na kraju dana, to je samo par grudi", kaže.

"Nemam problem s tim da me djeca vide golu, posebice Blu. Moj najstariji sin više ne, ali kad su bili manji, šetala sam oko njih gola, a to i dalje radim u prisustvu Blu. Naposljetku, ja sam je rodila, ima dvije godine i nije ju briga. Ona je moja djevojčica - nema mi ništa draže nego kad se goli grlimo tijelom uz tijelo", tvrdi Carla Belucci.

image

Carla Belucci ‘najomraženija žena Britanije‘

/Facebook

"U kakvom to svijetu živimo ako je pogrešno da te vlastita djeca vide golu? A s druge strane, prihvatljivo je da se ljudi besplatno skidaju na internetu", rezonira. Objasnila je i kako ne želi da joj djeca odrastaju misleći da je nudizam nešto pogrešno.

image

Carla Belucci ‘najomraženija žena Britanije‘

/Facebook

Nakon što se svojedobno našla u financijskim teškoćama, Carla je zbog svojih poslovnih i životnih odluka brzo postala, kako je zovu, "najomraženija žena u Britaniji." Otkrila je i da je glumila depresiju kako bi dobila besplatnu operaciju nosa, a djeca su joj, tvrdi, na internetu već pronašla njezine provokativne fotografije. Svoje prošlosti se, kaže, ne srami.

image

Carla Belucci ‘najomraženija žena Britanije‘

/Facebook

Društvenim mrežama može zahvaliti na luksuznom životnom stilu.

"Kad moja djeca dođu u tinejdžerske godine, sigurno neću dopustiti da me vide golu", objašnjava.

"Ali Tanisha (19), primjerice, zna kakva sam i pred njom i dalje šetam gola. Plešem uokolo dok slušam glazbu. A kako ona reagira? Jednostavno se na sve nasmije jer zna da je to dio moje osobnosti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:21