HOROR U CIRKUSU

Snimljen trenutak užasa: Akrobat pao s divovskog kotača smrti, božićni spektakl odmah je prekinut

Publika, među kojom su bila i mala djeca, užasnuto je gledala kako muškarac, navodno u 20-im godinama, pada s visine od 10 metara

Nesreća u cirkusu

 Screenshot/TikTok

Cirkus Hippodrome u srijedu navečer morao je prekinuti svoju predstavu u Great Yarmouthu u Engleskoj nakon što je akrobat doživio nesreću tijekom izvođenja vratolomije na tzv. divovskom kotaču smrti.

Publika, među kojom su bila i mala djeca, užasnuto je gledala kako muškarac, navodno u 20-im godinama, pada s visine od 10 metara.

Organizatori kažu da je muškarac, koji je zadobio prijelome kostiju, ostao pri svijesti, ali božićni spektakl odmah je prekinut.

- Akrobat je odmah prebačen u Sveučilišnu bolnicu James Paget, liječnici su pratili njegovo stanje tijekom noći i on je trenutačno stabilno. Ovakav nemili događaj zastrašujuć je za sve uključene. Želimo brz oporavak kolegi iz naše ekipe. Htjeli bismo se zahvaliti publici koja je imala puno razumijevanja i ostala mirna nakon incidenta - rekao je glasnogovornik cirkusa za Sky News.

- Dva člana publike, navodno policajac koji nije bio na dužnosti i bolničar, odmah su priskočili u pomoć. Akrobat je očito krivo procijenio situaciju - krenuo je skočiti kroz jedan od kotača i poskliznuo se te pao na pod - ispričao je Jack Jay, voditelj cirkusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:52