‘THE BODY‘

Skinula se u minijaturne tangice u 58. godini i potvrdila svoj slavni nadimak: Njezino je tijelo bez ijedne mane

Majka dvoje djece pokazala je besprijekornu figuru u malom crnom bikiniju koji je kombinirala sa sivim džemperom

Elle Macpherson

 /Instagram

Australski supermodel, Elle Macpherson, na vrhuncu svoje manekenske karijere, u osamdesetim i devedesetim godina prošlog stoljeća, bila je poznata pod nazivom "The body". U utorak je na Instagramu podijelila video kojim je opravdala nadimak i u pedeset osmoj godini, prenosi Daily Mail.

Majka dvoje djece pokazala je besprijekornu figuru u malom crnom bikiniju koji je kombinirala sa sivim džemperom. U videozapisu podigla je ruke u zrak čime je pokazala svoje zategnute trbušnjake. Pobrinula se da u kadar uklopi i svoje duge preplanule noge.

U rujnu prošle godine, Elle je za WellCo otkrila tajne zdravlja i ljepote. Rekla je da brine o svojoj koži i tijelu tako da pije cijeđeni sok četiri put devno, suhim četkanjem tijela i pridržavajući se rutine njege kože od 1400 dolara mjesečno koju provodi dr. Barbara Sturm.

- Koristim suhu četku za tijelo do tri puta tjedno kako bi potakla cirkulaciju i limfnu drenažu, očistila sustav od toksina i napravila piling za meku kožu, rekla je Macpherson.

Ako joj predstoji crveni tepih ili fotografiranje, u cijeđeni sok ubacuje mješavinu povrća i Super Elixir zeleni dodatak. Smatra da je njega lica najbolja onim što stavljate u svoje tijelo. Osim zdrave prehrane, Macpherson se bavi tjelovježbom svako jutro u 6 sati i 30 minuta.

- Bavim se jogom ili odem plivati, a ako sam na putu sa sobom nosim tenisice za trčanje pa odem trčati ili šetati. Volim avanture i izlaženje, zaključila je Elle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 12:31