OČAJNA

Shrvana majka ubijenog Michalisa: ‘Došli su iz strane zemlje da mi ubiju dijete. To nisu ljudi. Platit će...‘

- Moj život je stao kad sam izgubila svoje dijete. Sada idem na groblje i palim mu svijeću, kaže majka

Majka ubijenog Michalisa

 /Screenshot Star

Majka ubijenog Michalisa Katsourisa za grčki je Star govorila o ubojstvu svojeg sina.

- Tražim pravdu. Da pronađem ovu osobu koja je učinila ovo zlo mom djetetu, rekla je majka 29-godišnjeg Michalisa sa suzama u očima.

- Ujutro me sestra našla u dvorištu i rekla mi “dijete je jako pretučeno”. Otišla sam u bolnicu i tamo sam poludjela. Bio je dijete s osobnošću, s vjerom, čitao je evanđelje, noću je bio sa svojim prijateljima. Volio je AEK, nastavlja majka.

Toga se dana Michalis vratio s posla, odmorio, a zatim joj rekao da ide na kavu u kafić ispred stadiona AEK-a. Do idućeg jutra više nije bio živ.

- Srušila sam se. Dva dana sam bila u bolnici. Moj život je stao kad sam izgubila svoje dijete. Sada idem na groblje i palim mu svijeću, kaže shrvana majka i dodaje da vjeruje da će se pronaći ubojice njezinog sina.

- To nisu ljudi. Došli su mi ubiti dijete. Moje će dijete biti osvećeno. Njegov ubojica će biti pronađen. Naći će se, vjerujem. Došli su iz strane zemlje da mi ubiju dijete, kaže majka o tragediji i obraća se počinitelju:

- On će platiti za zlo koje je učinio mom djetetu, neće proći nekažnjeno.

I Michalisov brat ističe da želi da pravda bude zadovoljena.

- Moj brat je otišao na kavu s prijateljima. Tamo mu je bila druga kuća i Hrvati su mu ušli u kuću. Pokušao se braniti, ispričao je za Star njegov brat i istaknuo kako vjeruje u grčko pravosuđe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 18:38