OBJAVILI I VIDEO

Procurio video Trumpa u zabrinjavajućem izdanju, politički protivnici likuju: ‘A ovo nije zlostavljanje starijih osoba?‘

Naime, u objavljenom videu Trump hoda vrlo slično kao i ‘starac‘ Biden, kako ga on sam naziva...

Donald Trump

 Screenshot X/

Dio američkih republikanaca okupio se u grupu "Republikanci protiv Donalda Trumpa", a aktivni su i na društvenim mrežama.

Sebe nazivaju "prodemokratskim konzervativnim republikancima koji se bore protiv Trumpa i trumpizma", a pod profilom istog naziva koji su pokrenuli na X-u, nekadašnjem Twitteru, "Republikanci protiv Trumpa", dijele sadržaj u kojem pokušavaju dati do znanja javnosti zašto ne bi bilo dobro da bivši američki predsjednik Donald Trump ponovno dođe na tu funkciju.

Među najnovijim objavama ističe se video u kojem prikazuju Trumpa, koji je bio jedan od najglasnijih kritičara Joea Bidena i tvrdio da je prestar za predsjedničku funkciju, u gotovo identičnom izdanju. Naime, u objavljenom videu Trump hoda vrlo slično kao i ‘starac‘ Biden...

"Činjenica da su pustili ovog starog i slabog čovjeka da se kandidira za predsjednika je čisto zlostavljanje starijih osoba", poručili su u opisu videa objavljenog na X-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:00