BAD SCHALLERBACH

Pobjedu Vatrenih slavi i dijaspora: ‘Ovakav nas događaj približava Domovini‘

‘Svi naši lokali, hoteli, gostionice i klubovi bili su prepuni navijača koji su uživali u ovoj pobjedi‘, rekao je hotelijer Dragan Valentić
 Privatni Album/

Pobjeda "Vatrenih" u četvrtfinalu protiv Brazila oduševila je i Hrvate u dijaspori.

Fotografiju i opis samo djelića atmosfere koja je vladala u Austriji poslao nam je i Dragan Valentić, dugogodišnji hotelijer iz Bad Schallerbacha u austrijskoj pokrajini Gornja Austrija koji je s prijateljima pratio utakmicu.

- Svi naši lokali, hoteli, gostionice i klubovi bili su prepuni navijača koji su uživali u ovoj pobjedi. Domoljublje naših ljudi u dijaspori je veliko i ovakav nas događaj približava Domovini i mi ovo doživljavamo kao posebno zadovoljstvo. Još kad bi i naši političari u Hrvatskoj znali koliko mi volimo i promoviramo našu Domovinu trebali bi imati više sluha za nas iz dijaspore koji joj donosimo toliko toga pozitivnog. Na taj način bi i gospodarstvo i Hrvatska od nas mogla imati koristi. Ulazimo u Schengen, uvodimo euro, dobili smo Pelješki most! Slijedi velika fešta u našem hotelu u kojem ćemo pratiti polufinalnu utakmicu. I bit ćemo svjetski prvaci! - poručuje Dragan Valentić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 21:10