DRAMA NA TENERIFIMA

Pilot izgubio živce, putnici u čudu, u avionu totalni rusvaj, kamere sve zabilježile: ‘Sve ćemo vas izbaciti van...‘

Nakon tog užasa, easyJet navodno nije mogao osigurati hotelske sobe za sve putnike, što je objavljeno i na njihovoj web stranici

Let easyJeta

 Screenshot/x/

Bijesni putnici easyJeta bili su prisiljeni provesti još jednu noć na Tenerifima nakon što je njihov let za London Gatwick odgođen jer je netko vršio nuždu na podu WC-a.

Videozapis podijeljen na X-u prikazuje pilota koji objavljuje da je let otkazan.

Isječak počinje tako što pilot govori da je netko mislio da je "bilo prilično zabavno vršiti nuždu na podu u prednjem WC-u, pa sada ostajemo ovdje noćiti".

"Sada ćemo vas sve izbaciti van... I organizirati hotele, a zatim ćemo se vratiti sutra ujutro", kaže dok putnici glasno negoduju.

Let EZ8054 trebao je poletjeti u nedjelju 15. listopada u 20.05 sati, a u Ujedinjenom Kraljevstvu trebao je biti u 12.20 sati, no polijetanje je otkazano nekoliko pita i prije nego što se dogodio incident u WC-u.

Putnici su prvotno premješteni iz jednog zrakoplova u drugi prije nego što su im ponuđeni vaučeri od 500 funti ako dobrovoljno odustanu od leta jer je drugi zrakoplov bio premalen da primi sve putnike, piše Daily Mail.

Jedan putnik, koji je želio ostati anoniman, rekao je da je easyJet "iz aviona morao izbaciti desetero ljudi, što je izazvalo veliku prepirku, zbog čega je sve trajalo doslovno dva sata".

“Kada su maknuli tih desetero ljudi, avion je bio težak jer smo bili u punom kapacitetu. Onda su nasumično stavljali našu prtljagu na tuđe letove za Gatwick, što je opet trajalo satima."

Nakon tog užasa, easyJet navodno nije mogao osigurati hotelske sobe za sve putnike, što je objavljeno i na njihovoj web stranici.

"Zbog iznimno velike potražnje, nažalost, ne možemo pronaći hotelske sobe u tom području. Ako vam je potrebna hotelska soba i sami ju možete pronaći, nadokandit ćemo vam troškove za sobe po razumnoj cijeni, obroke i putne troškove do i od vašeg hotela. U ovom slučaju, molimo vas da uzmete hotele s tri zvjezdice", napisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:32