CURE JEZIVI DETALJI

Otmičar ‘australske Maddie‘ opsjednut je dječjim lutkicama, imao je lažne profile s izmišljenim članovima obitelji

Jedan od njegovih lažnih profila zapratio je Ellie Smith, majku otete djevojčice Cleo

Terry Kelly, otmičar Cleo Smith

 Facebook

Cure novi detalji o otmičaru četverogodišnje djevojčice Cleo Smith u Australiji.

36-godišnji osumnjičenik Terry Kelly trenutno se nalazi u zatvoru, a australski mediji prenose kako je otmičar bio opsjednut Bratz lutkicama za djevojčice te je imao nekoliko lažnih profila na društvenim mrežama na kojima je dijelio bizarne fotografije njegove kuće prepune spomenutih lutkica.

image

Terry Kelly

Facebook

Također je dijelio fotografije navodnih članova obitelji i njegove djece, no susjedi i dugogodišnji prijatelji osumnjičenog Kellyja navode kako on nema svoje djece.

image

Lažna kći Terryja Kerryja

Facebook
image

Lažni profil Terryja Kellyja

Facebook

Jedan od njegovih lažnih profila zapratio je Ellie Smith, majku otete djevojčice Cleo, koja je na društvenim mrežama molila za pomoć u potrazi svoje kćeri.

image

Lažni profil Terryja Kellyja

Facebook

Na upit australskih medija o tome smatraju li da je Kelly koristio lutke kako bi namamio djevojčicu, policija nije željela dati komentar.

Policajci su u njegovoj kući pronašli nestalu djevojčicu, koja je sama sjedila u spavaćoj sobi na krevetu i igrala se igračkama. Cleo je nestala 16. listopada dok je bila na kampiranju sa svojom majkom, očuhom i sestrom, a policija ju je uspjela pronaći nakon 18 dana potrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 11:38