SMRT U RAJU

Otišla je na ljetovanje u popularno odmaralište, ubila ju je narkobanda, a tek onda se saznalo tko je zapravo ona...

Honarbaksh je živjela na relaciji južna Kalifornija-Cancun, a na Instagramu se redovito hvalila posjetama luksuznim destinacijama

Niko Honarbakhsh

 Instagram/nikohonar/

Supruga bivšeg specijalnog agenta Uprave za suzbijanje droga (DEA) ubijena je iz vatrenog oružja kada se u nedjelju našla usred unakrsne vatre narkokartela u luksuznom meksičkom odmaralištu.

Niko Honarbakhsh (44) nije imala nikakve veze sa sukobom kartela, u kojem je ubijen i poznati lokalni diler droge Shawn Billary (22), koji je bio iz Belizea, no potvrđeno je da je nesretna Niko bila supruga Karla Permana, koji je nekad radio za DEA-u.

ABC News izvještava da je Honarbaksh živjela u Cancunu u Meksiku, a policija je demantirala navode lokalnih medija da su ubijeni možda bili par, rekavši da fotografija muškarca iz Belizea prikazuje njega s potpuno drugom ženom.

Tužitelji su rekli da je mrtvi muškarac kod sebe imao kokain i tablete kada je ubijen u klubu Mia Beach, koji je dio hotela Selina, piše Daily Mail.

El Universal javlja da su Billaryja jurile njegove ubojice i da je utočište potražio u restoranu, gdje su i ispaljeni smrtonosni hici. List navodi da su u vezi s pucnjavom u pritvoru dvije osobe.

Prema objavama na njezinoj Instagram stranici, Honarbaksh je živjela na relaciji južna Kalifornija - Cancun. Redovito je objavljivala fotografije iz luksuznih klubova i restorana, a na slikama su uz supruga bila i njena dva psa.

Inače, par se vjenčao 2013. godine, a ona i njen suprug imali su kuću na Beverly Hillsu.

Jedan svjedok je na TripAdvisoru napisao da je bio u restoranu kada je Billary utrčao, a za njim je uletio još jedan muškarac oko 18:40 sati u nedjelju.

- Neka turistkinja bila je tamo sa svoja dva psa, samo nekoliko metara od nas, pogođena je nekim od zalutalih metaka i ubijena‘, napisao je muškarac.

Dodao je da je Billary prvo upucan u leđa, a onda je napadač ispalio još nekoliko hitaca u njega.

- Osiguranje u Miji nije imalo pojma što se događa niti su provjeravali dvoje ustrijeljenih ljudi. To su učinili drugi gosti na plaži. Nitko od osiguranja nije zvao policiju ili pojačanje - napisao je svjedok na Trip Advisoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:41