OBITELJ VAN SEBE

Otac: ‘Dejan se svih ovih dana ponašao sasvim normalno...; Brat: ‘Molim Boga da nema veze s tim‘

Dejan i Srđan su poslovni kolege, a sad se ispituju okolnosti pod kojima se sve dogodilo

Ilustracija

 Ranko Suvar/Cropix

Za ubojstvo Danke Ilić (2) za kojom je pola Europe tragalo deset dana osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot. Sad se oglasio Dejanov brat Dalibor koji je u šoku, prenosi Kurir.

- Brat mi je od jučer u policiji. Odveli su ga iz kuće, ali ništa ne znam, nitko nam ništa ne govori. Nadam se i molim Boga da on ne stoji iza ovoga. Čekamo informacija, rekao je Dalibor.

Također, nakon šokantne vijesti oglasio se i Radoslav Dragijević, otac Dejana Dragijevića. Radoslav je kratko rekao da ne zna više detalja o slučaju koji je šokirao cijelu Srbiju i Europu. Otkriva da se njegov sin u posljednje vrijeme ne ponaša čudno.

- Dejan se nije zbunio, sve ovo vrijeme je bio normalan - rekao je Radoslav za Novu.rs.

Radoslav kaže da on i sin žive u istoj kući, ali da se ne druže puno.

Dejan i Srđan su poslovni kolege, a sad se ispituju okolnosti pod kojima se sve dogodilo. Prema riječima susjeda, Dejan nije oženjen, nije pravio probleme u selu, ali je poznato da voli popiti. Nitko svejedno nije mislio da je sposoban za ovako nešto.

Srđan je pak razveden i već dugo radi u Vodovodu. Kurir navodi da se razveo prije godinu dana, da ima sina i snahu koji imaju djevojčicu.

- Ima unuku, ne znam kako mu je tako nešto moglo pasti na pamet, nadam se da nije istina, rekla je susjeda iz Luke.

Kurir je jučer u Banjskom Polju fotografirao osumnjičene s inspektorima. Njih su doveli na mjesto zločina, odnosno na mjesto gdje su najvjerojatnije Danku pregazili automobilom. Na fotografijama se može vidjeti kako pokazuju inspektorima otkud su došli, gdje su je udarili i kamo su se uputili s njenim tijelom, rekao je izvor za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 15:49