PRATITE UŽIVO

Opsada mjesta Zlot: Ubojica ispričao tko mu je pomogao da se riješi Dankina tijela, policija iz kuće iznijela pune vreće

Potraga za tijelom ubijene Danke se nastavlja, a tijekom dana bit će pretraženo još nekoliko lokacija

Policija dovela osumnjičenog za ubojstvo male Danke

 Telegraf.rs/

KLJUČNI DOGAĐAJI

- Policija je u četvrtak objavila da je Danka Ilić (2) ubijena

- Tijelo djevojčice još nije pronađeno

- Zbog ubojstva uhićeni su Dejan Dragijević i Srđan Janković

- Osumnjičenicima je jutros određen pritvor

- Policija je privela oca i brata Dejana Dragijevića zbog sumnje da su im pomogli riješiti se tijela

- Dragijević je sve priznao, Janković se brani šutnjom


NOVO 17:30 Policija u selu Zlot nastavlja pretraživati teren u potrazi za tijelom malene Danke Ilić, a bageri kopaju oko druge kuće osumnjičenog.

Majka osumnjičenog ubojice Dejana Dragijevića čeka u automobilu.


17:05 Iz kuće Dejana Dragijevića (50), koji je osumnjičen za ubojstvo Danke Ilić (2), policija je danas iznijela nekoliko papirnatih vreća, u kojima su, kako se vjeruje, potencijalni dokazi za slučaj koji je uznemirio cijelu regiju.

Od ranih jutarnjih sati policija je bila ispred kuće, a potom je stigla i cisterna, koja je tijekom dana ušla u dvorište kako bi isušila septičku jamu.

Kada je cisterna kojom je ispumpavana septička jama izašla iz dvorišta, policija je dovela osumnjičenog s lisicama na rukama i uvela ga unutra. Zadržali su se oko pet minuta, a potom su ga odveli na nepoznatu lokaciju.

Nedugo potom stigao je bager koji je prekopavao teren oko kuće osumnjičenog. Vatrogasci su sa specijalnom opremom potom odlazili do mjesta kopanja, vraćali se, a u jednom trenutku su gotovo svi inspektori napustili ovo područje.

Novinari Telegrafa koji su na terenu u jednom trenutku su snimili kako majka osumnjičenog izlazi s inspektorima do ograde i nešto pokazuje, nakon čega se vratila u kuću. Ekipe su se potom ponovo vratile kako bi pročešljale teren oko dvorišta, a kasnije su se potpuno povukle s te lokacije.


15:18 Kako doznaje Nova.rs, u mjestu Zlot je prava policijska opsada. Češljaju se kuće, ispumpavaju bunari i septičke jame. U pretrazi sudjeluju i psi.

Kurir doznaje da policija iz kuće Dejana Dragijevića izlazi s punim vrećama.


13:45 Osumnjičeni za smrt Danke Ilić (2) doveden je pred kuću u kojoj je živio do uhićenja, prenosi Blic. U pitanju je Dejan Dragijević koji je priznao da je djevojčicu zadavio. Kraj njegove kuće ispumpana je septička jama.


11:45 Dejan Dragijević (50) priznao je sinoć na saslušanju u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić, saznaje Blic. Saslušanje je trajalo više od dva sata.

On je u tužiteljstvu otkrio i da je imao pomagače koji su mu pomogli skloniti tijelo s deponija.

- Rekao je da su mu u rješavanju tijela pomogli otac i brat, kaže izvor "Blica" koji je upoznat sa slučajem.

Srđan Janković branio se šutnjom.


09:50 Nakon što je policija jučer odvela i brata osumnjčenog za ubojstvo Danke Ilić, Dalibora Dragijevića i njegovu majku Svetlanu na razgovor u policiju u Bor, jutros su kako doznajemo i formalno uhićeni Dalibor Dragijević, brat osumnjičenog Dejana Dragijevića, kao i njihov otac Radoslav Dragijević (72). Njima je određeno zadržavanje u policijskoj postaji u Boru.


08:45 Osumnjičeni za ubojstvo Danke Ilić (2) saslušani su sinoć u tužiteljstvu, a tom prilikom jedan od osumnjičenih je priznao zločin, dok se drugi branio šutnjom.

- Osumnjičene osobe saslušane su u tužiteljstvu, pri čemu je D.D. u potpunosti priznao izvršenje kaznenog djela, dok se J.S. branio šutnjom - navodi se iz Tužiteljstva.


8.11 Osumnjičenima za ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora rano jutros određen je pritvor, piše "Blic".

Kako prenosi ovaj medij, potraga za tijelom ubijene Danke se nastavlja, a tijekom dana bit će pretraženo još nekoliko lokacija. Kako prenosi Blic, policija će pozvati na razgovor i rodbinu osumnjičenih, jer se sumnja da je u slučaj umiješan još netko - otkriva izvor “Blica”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:58