STRAVA U BJELORUSIJI

Nije za svačiji želudac: Majka slučajno pregazila sina (5) dok je ulazio u auto, šokantan trenutak snimile su kamere

Vozilo se zaustavilo nakon što se zabilo u zid stambene zgrade dok je ženino drugo dijete sjedilo u autu
 YouTube/Screenshot

Prije nekoliko dana u selu Kopyshche u blizini Minska u Bjelorusiji, majka je prešla automobilom preko svog petogodišnjeg sina. Lokalna policija objavila je snimku nadzorne kamere koja prikazuje grozan trenutak kao upozorenje roditeljima, prenosi Daily Mail.

Na početku snimke dječak stoji pored stražnjih vrata crvenog Hyundaija. Dok pokušava ući u auto, njegova majka se odveze vukući dječaka za sobom. U idućem trenutku pada na pod i preko njega prelazi stražnji kotač automobila. Kad je majka primijetila da leži na podu, izjurila je iz auta, ali je zaboravila zakočiti.

Vozilo se zaustavilo nakon što se zabilo u zid stambene zgrade dok je ženino drugo dijete sjedilo u autu. Užasnutoj majci koja j zgrabila sina i potrčala prema slupanom automobilu, u pomoć je pritrčala i jedna prolaznica. Dječak je s brojnim ozljedama prebačen u bolnicu gdje prima svu potrebnu medicinsku pomoć.

Prema informacijama nadležnih službi, protiv 36-godišnje vozačice sastavljena su četiri prekršajna zapisnika. Optužena je za počinjenje prometne nesreće, napuštanja mjesta prometne nesreće, kršenja pravila o prijevozu maloljetnih putnika i neposjedovanje obveznog osiguranja. Policija tek treba ustanoviti kaznu za nepažljivu majku, istraga je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:56