‘UBIT ĆU JE!‘

Nevjerojatan napad u Srijemskoj Mitrovici, manijak ženu ugrizao za lice: ‘Ljudi su samo gledali, kao u kazalištu...‘

‘Ima li zakona u ovoj zemlji? Što rade institucije?‘, pitaju se internetski komentatori

Nasilje na ulicama Srijemske Mitrovice

 Screenshot/twitter/

Društvenim mrežama kruže snimke žene sa ranama od ljudskog ugriza na licu. Kako stoji u opisu objave, ženu je ugrizao muž koji ima zabranu prilaska njoj, odnosno, žrtvi.

Na snimci koja je, prema opisu objave, nastala 21. kolovoza u Srijemskoj Mitrovici, osim jezivog ugriza po sredini obraza, vidi se i kako krupniji muškarac nogom udara znatno manjeg muškarca na biciklu, a navodno je muškarac na biciklu nasilnik koji je napao ženu. Napad su prekinula dvojica braće koji su svjedočili agresiji kobnog muškarca.

- Tko zna što bi bilo s ovom ženom da brat i ja nismo naletjeli. Vikala je "Alo, brate", a brat je shvatio da se nešto događa. Napadač je rekao "ubit ću je", svom snagom je zabio njezinu glavu u zid, pa je ugrizao za obraz. Nakon incidenta, žena je rekla da su razvedeni i da ima zabranu prilaska, ali policija nije reagirala. Žena je otišla u bolnicu i izašla s papirom, no policija ipak nije došla, neki su samo promatrali događaj, kao da su u kazalištu - stoji u objavi, piše Blic.

- Ima li zakona u ovoj zemlji? Što rade institucije? Ovo postaje preteško i za gledanje! - napisao je jedan komentator na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:48