MUČAN SLUČAJ

Muškarac otkrio da mu je najbolji prijatelj silovao kćer. Uhvatio ga je prije policije...

Mnogi u Rusiji podržavaju oca nakon što je ubio pedofila te su zatražili njegovo puštanje iz pritvora
 Vkontakte

Iz Rusije dolazi još jedan mučan slučaj koji za sobom vuče brojne repove dok istraga još uvijek traje, prenosi australski News.

Radnik u tvornici (34) pio je sa svojim prijateljem Olegom Sviridovom (32), kada mu je ovaj na mobitelu pokazao snimku kako siluje njegovu osmogodišnju kćer.

Otac silovane djevojčice je na to poludio te je napao prijatelja koji je pobjegao. Sviridov, koji je bio obiteljski prijatelj, znao je nekad pričuvati djevojčicu te ju je zlostavljao u tim prigodama.

Za slučaj je ubrzo saznala i policija koja se dala u potragu za osumnjičenim, ali ga je prije policije pronašao pobješnjeli otac koji ga je ubio nakon što ga je više puta u šumi ubo nožem. Policiji je rekao da je Sviridov u sukobu naletio na nož te da je njegova smrt rezultat borbe.

Mnogi u Rusiji podržavaju oca nakon što je ubio pedofila te su zatražili njegovo puštanje iz pritvora.

Ksenia Sobčak, bivša predsjednička kandidatkinja, također je stala na stranu oca:

- Svi roditelji stoje na strani ubojice pedofila - rekla je, dok su i mnogi mještani te komentari na društvenim mrežama na njegovoj strani.

- On nije ubojica - štitio je svoju kćer, kao i našu djecu. Svi su na njegovoj strani - jedan je od komentara.

Ana Plehanova, još jedna komentatorica na društvenim mrežama, o slučaju je rekla:

- Ako je krivnja dokazana videima, onda gdje je očeva krivnja? Svaki normalan roditelj, majka ili otac, bi rastrgali pedofila na mjestu. Zaštita djece je direktna odgovornost roditelj - kaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:55