VISOK TRI METRA

Mještani u čudu, misterij u Walesu obišao čitav Otok, svi imaju svoju teoriju: ‘Mislio sam da je neki eksperiment...‘

Misteriozni metalni stup visine oko 3 metra pojavio se na jednom brežuljku u Walesu

Monolit

 Facebook

Misteriozni metalni stup visine oko 3 metra pojavio se na jednom brežuljku u Walesu, a čak su i lokalni mještani ostali iznenađeni, piše Sky News.

Srebrni monolit uočili su prolaznici u Hay Bluffu u blizini grada Powysa tijekom vikenda.

Velški monolit posljednji je u nizu monolita koji se pojavljuju na lokacijama diljem svijeta od 2020. godine. Već četiri godine stižu izvješća iz Isle of Wighta, Rumunjske, Kalifornije, pustinje Utah...

Teoretičari zavjere nagađaju da bi iza monolita mogli stajati izvanzemaljci, a za velški monolit neki su ponudili isto objašnjenje.

Nitko zasad nije preuzeo autorstvo za velški monolit, iako je za strukture nastale u Sjedinjenim Državama 2020. odgovornost preuzeo anonimni kolektiv pod nazivom Najpoznatiji umjetnik.

Prvi ga je uočio i prijavio Richard Haynes.

- Pomislio sam kako izgleda bizarno i isprva sam pomislio da je riječ o eksperimentu. No, onda sam shvatio da je previsok. Kada sam mu se približio shvatio sam da je visok najmanje 3 metra i trokutast, te napravljen od nehrđajućeg čelika. Bio je šupalj i pomislio sam da je vrlo lagan. Dovoljno lagan da ga dvoje ljudi donesu na livadu i posade u zemlju.

Pojasnio je kako je netko vjerojatno iskopao veliku rupu u zemlju kako bi monolit mogao čvrsto stajati. Dodao je da redovito trči na toj lokaciji i da je prvi put vidio objekt.

Monolit je sličan onome pronađenom na plaži Compton na otoku Wight prije četiri godine, koji je također bio visok oko tri metra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:17