ŠOKANTNA ZABUNA

Djevojku proglasili mrtvom, ona iznenada ‘oživjela‘: ‘A baš smo je krenuli balzamirati...‘

‘Upravo su trebali početi isisavati krv iz njezinog tijela, da budem posve iskren...‘
James H Cole funeral home
 Facebook

Mlada žena iz predgrađa Detroita koja je proglašena mrtvom i iz svog doma prebačena u pogrebni dom, otvorila je oči baš u trenutku kad je trebalo početi njezino balzamiranje, piše Guardian.

- Upravo su trebali početi isisavati krv iz njezinog tijela, da budem posve iskren, kazao je Geoffrey Fieger, pogrebnik kojeg je unajmila obitelj nesretne Timeshe Beauchamp.

I vatrogasci okruga Southfield potvrdili su da su i oni sudjelovali u bizarnom slijedu događaja koji se odigrao u nedjelju navečer kad je u dom Beauchampovih pozvana hitna pomoć jer 20-godišnjakinja nije reagirala na nikakve podražaje.

Ekipa hitne pomoći ju je oživljavala 30-ak minuta tijekom čega su bili u konstantnoj vezi s doktorom u bolnici. On je 'proglasio smrt' temeljem onoga što je čuo od ekipe na terenu.

Medicinski istražitelj okruga Oakland rekao je da tijelo može biti predano obitelji bez obdukcije.

No tada je došlo do zaprepašćujućeg otkrića u pogrebnom domu James H. Cole: žena je i dalje bila živa sat vremena nakon što je proglašena smrt.

- Naši zaposlenici potvrdili su da je disala i pozvali hitnu pomoć, kazali su iz pogrebnog doma.

- Najstrašnije od svega je to što su se upravo pripremali da je balzamiraju kad je iznenada otvorila oči. Otvorili su vreću s tijelom i vidjeli Timeshu kako ih gleda.

U ponedjeljak navečer Timesha Beauchamp bila je u kritičnom stanju, ali živa, kazao je Brian Taylor, glasnogovornik bolnice u Detroitu.

- Srce mi se slama. Netko je moje dijete proglasio mrtvim, a da uopće nije bila mrtva, kazala je Timeshina majka Erica Lattimore.

U tijeku je istraga koja bi trebala pokazati kako je došlo do ove strašne zabune i jesu li vatrogasci i hitna pomoć slijedili sve potrebne procedure.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 13:02