U PREKIDU I TRAJEKTNE LINIJE

Zimski uvjeti na cestama: U Gorskom kotaru PADA SNIJEG!

 Ivo Ravlic / CROPIX

ZAGREB/SPLIT - Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su trajektne linije Split-Vela Luka, Vela Luka-Split, Ubli-Vela Luka-Split, Rogač-Split i Split-Rogač, te katamaranske Ubli-Vela Luka-Split, Vis-Split, Stari Grad-Jelsa-Bol-Split.

Zbog gustog snijega koji pada uvedeni su zimski uvjeti na cestama D23 Josipdol-Kapela i D42 Josipdol-Saborsko, javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 9,30 sati. Mokrih i skliskih kolnika od kiše ima u središnjoj Hrvatskoj. Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik, zatvorena je dionica Vrgorac-Ravča samo u smjeru Zagreba.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Pasjak. Večeras od 22 sata do 6 sati ujutro zbog redovnog održavanja tunela Učka promet će ići naizmjeničnim propuštanjem vozila po 15 minuta sa svake strane tunela.

Orkanska bura koja je sinoć puhala na širemu splitskom području oštetila je tri osobna automobila i pročelje obiteljske kuće, izvijestila je jutros splitsko-dalmatinska policija. Prva su vozila oštećena u Sukošanskoj i Vrličkoj ulici, gdje se od jakih udara bure stablo srušilo na parkirane automobile. Slično se dogodilo i u Brelima u 22,45 sati, kad je orkanska bura srušila stablo na osobni automobil i na pročelje obiteljske kuće. Na terenu se još utvrđuje šteta od srušenih stabala.

Pogledajte fotogaleriju

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 10:01