isprika ivice puljka

‘U svoje 52 godine života napravio sam i neke stvari kojih se sramim. Ispričavam se javnosti‘

Puljak je reagirao na snimku Jutarnjeg lista na kojoj se vidi kako pjeva ustaške pjesme na svadbi svog kuma 1994. godine
Ivica Puljak
 Duje Klaric/Cropix

Jutarnji list objavio je ekskluzivnu snimku na kojoj mladi Ivica Puljak, sada kandidat za gradonačelnika Splita, pjeva ustaške pjesme u kojima se slave NDH, Ante Pavelić, zločinačka Crna legija...

Nedugo nakon naše objave videa koji je snimljen 27.kolovoza 1994. godine, na svadbi na kojoj je tada 25-godišnji Puljak bio kum prijatelju Anti Tonkoviću, Puljak se oglasio na Facebooku.

Piše kako je taj događaj jedan od onih kojih se duboko srami te da se želi ispričati cijeloj hrvatskoj javnosti.

Objavu Ivice Puljka objavu niže prenosimo u cijelost:

"U svoje 52 godine života napravio sam neke dobre stvari, ali i neke kojih se sramim i koje se ružne. Jedna od tih kojih se duboko sramim dogodila se prije 27 godina kada sam bio kum na svadbi na kojoj su se pjevale pjesme neprimjerenog sadržaja. Pjevao sam ih i ja. Zbog toga se želim ispričati cijeloj hrvatskoj javnosti.

Vrijednosti koje promoviram i u koje vjerujem u potpunoj su suprotnosti s ovim ružnim ispadom u prošlosti. Nadam se da će sve ono dobro što sam nastojao dati svojoj zajednici nadjačati jedan ružni izgred za kojeg ću, nadam se, dobiti oprost svojih sugrađana", napisao je Puljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:33