POTPUNI RASPAD SISTEMA

SDP-ovci s opomenom uzvraćaju udarac Grbinu: Njih sedmero sami odlaze iz stranke i Kluba!

Još večeras razradit će tehničke detalje kako će se oprostiti s članstvom u SDP-u
Peđa Grbin
 Nera Simic/Cropix

Sedmero članova saborskog Kluba, koje je Predsjedništvo SDP-a kaznilo samo opomenom zbog toga što ne podržavaju ideju o izbacivanju ljudi ni iz stranke ni iz Kluba, nemaju namjeru više ostati u SDP-u, neslužbeno saznajemo iz njihovog kruga.

Domagoj Hajduković je to, uostalom, na sjednici sam i izjavio. Među onima s opomenom su, osim Hajdukovića, još i Matko Kuzmanić, Željko Pavić, Irena Šimunić, Sanja Udović i Ivana Posavec Krivec.

Još večeras razradit će tehničke detalje kako će se oprostiti s članstvom u SDP-u, ali su suglasni da se treba solidarizirati s novoizbačenim SDP-ovcima.

Neslužbeno kažu da ne vide kriterij po kojima je Grbin birao koga će izbaciti, a koga ostaviti, osim što je jasan krimen Davorka Vidovića i Franka Vidovića jer su njih dvojica javno osuđivali odluke Peđe Grbina.

"Ne vidim što ja to nisam napravio, a oni jesu da sam 'zaslužio' ostanak", rekao nam je jedan od njih.

Inače, sedmero eliminiranih iz stranke u 18,30 sati već su izbačeni i s mejling grupe saborskih zastupnika.

Tako su bez stranačke iskaznice, nakon Nikše Vukasa, Zvane Brumnića, Rajka Ostojića i Marine Opačak Bilić ostali i bivši predsjednik stranke Davor Bernardić, Renata Sabljar Dračevac, Romana Nikolić, Franko Vidović, Davorko Vidović, Vesna Nađ i Katica Glamuzina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:48