NOVINAR U POTREBI

Pomozimo Hrvoju Antoniju Belamariću: Za rehabilitaciju mu nedostaju još 2000 eura

Novinar Hrvoje Antonio Belamarić boluje od cerebralne paralize, a rehabilitacija je predviđena u klinici u Barceloni

Hrvoje Antonio Belamarić

 Boris Kovačev/Cropix

Kako bi podmirio troškove rehabilitacije koja mu je neophodna, novinaru Hrvoju Anotoniju Belamariću potrebne su još dvije tisuće eura.

Belamarić boluje od cerebralne paralize, a rehabilitacija je predviđena u klinici u Barceloni. Ekipa Prime Timea podržala je akciju prikupljanja sredstava za njegovu terapiju i iznijela svoj prijedlog:

"Molimo sve koji mogu da uplate na njegov račun, a u slučaju da to ne uspije, imamo nekoliko prijedloga: na primjer, Hrvoje bi se mogao zaposliti u Poreznoj upravi i za određeni mito, recimo 2.500 eura - sad je ta tarifa - spriječiti blokade nekih firmi u Hrvatskoj. Mogao bi se, recimo, prijaviti na natječaj za dokumentarac o životu Dalibora Bruna i jednostavno uzeti novce i nikad ne snimiti taj dokumentarac. Pa mogao bi, recimo, prihvatiti ovu ponudu Saudijaca i za 200 milijuna eura bi mogao prijeći u Saudijsku Arabiju. To zvuči kao jako dobar prijedlog. Ili da riješimo dva problema jednim udarcem - a to je da ga motoriziramo, odnosno da ga stavimo na električnu kosilicu i pokosi cijeli grad i uzmeš odmah lovu", kazali su voditelji Prime Timea.

"To je divota života", odgovara Belamarić.

"Naravno, postoji taj jedan mali problem, a to je da je Hrvoje prepošten i većina ovih prijedloga nisu baš za njega. Tu ste još vi", zaključuju.

Hrvoje Antonio Belamarić ima račun u Privrednoj banci Zagreb IBAN: HR7623400093206490807 na koji se mogu uplatiti novčana sredstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:15