NIJE BIRAO RIJEČI

Pogledajte trenutak kada je zaiskrilo između Mostovca i HDZ-ovca: ‘Dobro znate da je počeo krvavi rat dvije frakcije!‘

Raspudića je razljutilo Mažarovo spominjanje Bože Petrova kojeg Most nije istaknuo kao kandidata za premijera

Žustra debata između Mažara i Raspudića

 Screenshot JL

U današnjoj debati Jutarnjeg lista posebno se žustra rasprava razvila između Mostovog Nine Raspudića i HDZ-ovog Nikole Mažara.

Raspudića je razljutilo Mažarovo spominjanje Bože Petrova kojeg Most nije istaknuo kao kandidata za premijera.

- Gdje vam je Ivo Sanader, gdje vam je Jadranka Kosor? Evo, Karamarka ste sad u panici vratili. Sutra ćete prvi skočiti na sirotog Plenkovića koji je očito gotov. Već su vam počele frakcijske borbe. Zašto vaš predsjednik Ustavnog suda nije bio na prisezi Turudića? Obojicu ste vi postavili. Znate vi dobro da je počeo krvavi rat dvije frakcije jer znate da gubite izbore. Ali to su vaši problemi, našeg predsjednika ne uzimajte u usta, kazao je Raspudić.

Mažar mu je ukazao da je previše nervozan.

- Kolega Raspudiću, drago mi je da gledatelji mogu vidjeti tko je u panici, a tko je smiren. Nažalost, moram vas razočarati, ovo nije Peti dan pa nemate mogućnost moderirati raspravu, a ja se neću spuštati na ovaj nivo komunikacije, rekao je.

Krenuli su tada jedan drugom upadati u riječ, a onda je Mažar rekao Raspudiću da je Most pokazao svoje na pitanju Ukrajine. To je izazvalo burnu reakciju Mostovog zastupnika.

- Što se tiče Ukrajine, vaša mokra predsjednica se grlila s Putinom četiri godine nakon ruske agresije na Krimu. I nemojte govoriti neistine. Svi u Saboru osim neutralne Katarine Peović su prvi dan podržali deklaraciju kojom se osuđuje ruska agresija. A to što su se vaši nalupetali i naobećavali u Bruxellesu da će Hrvatska topovsko meso negdje slati bez konzultacije s predsjednikom pa ste onda to protuustavno gurnuli u Sabor. Vaš je Grlić Radman govorio o toploj Lavrovljevoj duši mjesec dana prije agresije na Ukrajinu, a Kolinda Grabar Kitarović se grlila s Vladimirom Putinom četiri godine nakon što je Rusija anektirala dio ukrajinskog teritorija, zaključio je Raspudić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:21