KOLIČINE OGRANIČENE

Milanović opet laže: Monografija o Pelješkom mostu nema sponzora i uskoro će biti u slobodnoj prodaji

Knjiga izlazi u prodaju na dan otvorenja mosta 26. srpnja, a cijena je 400 kuna

Monografija Most Pelješac

Predsjednik Zoran Milanović prilikom posjeta Zatonu, u petak 15. lipnja, se uz iznošenje brojnih novih neistina i uvreda osvrnuo i na jedno novo izdanje Jutarnjeg – monografiju Pelješki most.

Evo njegove izjave:

„Evo pogledajte, ovih dana izlazi njihova monografija Pelješki most, to je u rangu hrvatskog prijevoda Biblije. Hrvati, ono, daju otkaz da stoje u redu i kupe to, da daju stotine eura za tu glupost. Pogledajte tko su sponzori te žvrljotine. Ako nisu državna poduzeća, ne maknuo se odavde, izgorio zajedno s ovim maslinama. Što je to nego poslovni reket, o tome pišite.“

Jutarnji list ovim putem obavještava Predsjednika Republike da Monografija Pelješki most nema sponzora. Izlazi povodom otvorenja mosta i nalazi se slobodnoj prodaji.

U knjizi na 348 stranica objavljujemo povijest ideje o mostu, priče o izoliranoj ljepoti Pelješca, koliko dugo se sanjao most koji će spojiti taj dio Hrvatske, priču o arhitektu Marjanu Pipenbaheru, koja su tri izazova najviše mučila graditelje, kronologiju 1277 dana u kojima je izgrađen most, otkrivamo koja su dva čovjeka vodila gradnju mosta te kako će nakon otvorenja izgledati novi život juga Hrvatske. Donosimo i 248 fotografija najboljih fotoreportera Cropixa.

Knjiga izlazi u prodaju na dan otvorenja mosta 26. srpnja, cijena je 400 kuna, a može se naručiti na broj telefona 01/2255-374 ili putem maila – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Količine su ograničene!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 05:35