LEGENDA NA POLJUDU

Mate Mišo Kovač iz svečane lože pratio Hajdukov trijumf: Nema tko ga nije molio za fotku

Na nogometnu feštu došao je u društvu supruge Lidije i svojih prijatelja i to u sivom DS-u odnosno Žabi
 Privatni album

Legendarni Mate Mišo Kovač iz svečane je lože poljudskog stadiona pratio finale Hrvatskog kupa u kojem je Hajduk pobijedio Rijeku i nakon devet sušnih godina osvojio trofej.

Ne moramo posebno naglašavati kako je Mišo bio toplo dočekan na Poljudu, a nema tko se nije poželio fotografirati s čuvenim pjevačem.

Tako u četvrtak navečer uz Mišu pozirali Bojan Bogdanović, Niko Kranjčar, Slaven Bilić, Nenad Pralija, Ivan Perišić, Lukša Jakobušić, Zlatko Dalić, Zoran Vulić, Ivica Olić, Igor Musa, Mate Bilić, Ivan Strinić, Hrvoje Veić, Boro Primorac i brojni drugi.

image

Nenad Pralija i Mate Mišo Kovač

Privatni album
image

Zoran Vulić i Mate Mišo Kovač

Privatni album
image

Zlatko Dalić i Mate Mišo Kovač

Privatni album

Inače, legenda je na nogometnu feštu došao u društvu supruge Lidije i svojih prijatelja i to u sivom DS-u odnosno Žabi, automobilu popularnom sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Ovaj automobil u povijesti su vozili francuski predsjednici, obožavala ga je Brigitte Bardot, a jedan od prvih primjeraka u Hrvatskoj je vozio upravo Mišo, koji je baš u Žabi 1971. godine preživio prometnu nesreću nakon koje je pustio brkove.

image

Mate Mišo Kovač u veselom društvu na Poljudu

Privatni album
image

Lukša Jakobušić, Boro Primorac i Mate Mišo Kovač

Privatni album
image

Bojan Bogdanović i Mate Mišo Kovač

Privatni album

Veliki Hajdukov navijač, Mišo, upravo je u Žabi, kaže, godinama dolazio na Hajdukove utakmice, kako one što su se igrale na Poljudu, tako i one odigrane na kultnom Starom placu, gdje Mišo, nakon tri godine koncertne pauze, sljedeće nedjelje 5. lipnja nastupa pred više od 20.000 ljudi. Legenda je spremna za stadionski koncert za koji je ostalo još nešto malo karata, a svojim obožavateljima poručuje:

- Napravit ćemo lom! - kaže Mišo.

image

Niko Kranjčar i Mate Mišo Kovač

Privatni album
image

Slaven Bilić i Mate Mišo Kovač

Privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:13