POGLEDAJTE VIDEO

HRT opet ima hit snimku s benkovačkog sajma: ‘Bojim se korone, ali ne vjerujem u nju‘

HRT je posjetio sajam i razgovarao s posjetitelja o aktualnim temama kao što su izbori i Baby Lasagna

Posjetitelji sajma u Benkovcu

 TikTok/hrvatska_radiotelevizija

Hrvatska radiotelevizija u nedjelju je posjetila sajam u Benkovcu na kojem se okupilo desetak tisuća posjetitelja i s njima razgovarala o aktualnim temama - kao što su nadolazeći izbori i pobjednik Dore, Baby Lasagna.

S obzirom da se na sajmu od ranog jutra čekalo u redu za janjetinu, pitanje o glazbeniku su prikladno "zakukuljili" i sugovornike upitali preferiraju li lazanje ili janjetinu.

- Koje pitanje, sad ću se morati duboko zamisliti. Preferiram janjetinu, meni čagalj zavidi na apetitu - rekao je jedan posjetitelj.

@hrvatska_radiotelevizija Sve bruji od šušura, a i od povika "pošto kume, prodano, kupljeno" - svega je na sajmu u Benkovcu, pa i šale i smijeha. Nije se mogao zaobići ni sveprisutni Baby Lasagna. #hrvatskaradiotelevizija #benkovac #benkovackisajam #babylasagna #hrvatska #zabava #fyp ♬ original sound - HRT

Kad su saznali da se radi o glazbeniku, rekli su da vjeruju da ćemo na Euroviziji puno bolje proći i sigurno biti prvi, jer su vidjeli na televiziji da smo u regionu na prvom mjestu u svakoj državi.

Nakon toga, pojavio se posjetitelj s maskom na licu koji je, u međuvremenu, osvojio društvene mreže. Naime, novinar Edi Škovrlj konstatirao je, nakon što ga je vidio: "Evo, kad su je svi nosili, oni nisu, a kad je nitko ne nosi, evo jedne..."

- Ja se bojim i dalje, iako ne vjerujem u to - objasnio je čovjek svoj odnos s covidom.

Kada su u pitanju nadolazeći izbori, posjetitelji kažu da će naravno izaći na njih, točnije "na sve troje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. ožujak 2024 14:05