ZASLUŽIO JE

Grad Zagreb na Trgu bana Jelačića sprema veliki doček za Baby Lasagnu, objavljena satnica i tko sve nastupa

Program počinje u 13 sati i vodit će ga Miljenko Cvitković - Minja, a do dolaska Marka Purišića okupljene će zabavljati DJ Mario Kovač

Baby Lasagna 

 Jessica Gow/Tt News Agency Via AFP

Nakon nikad napetije velike završnice Eurosonga, u kojoj je Baby Lasagna u subotu navečer osvojio fenomenalno drugo mjesto, naš predstavnik, koji je pjesmom "Rim Tim Tagi Tim" osvojio čitavu Europu, vraća se kući, a sad je i službeno potvrđeno da mu Zagreb na glavnom gradskom trgu priprema spektakularan doček.

- Grad Zagreb organizira svečani doček za Baby Lasagnu danas, u nedjelju 12. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića.

Pozivamo sve građane i ljubitelje glazbe da pozdrave i dočekaju našeg Marka na glavnom gradskom trgu, gdje će od 13 sati biti organiziran prigodan program dočeka, a okupljene će do dolaska Baby Lasagne zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tatjana Matejaš Tajči u pratnji Ante Gele i benda te Emilija Kokić. Voditelj programa bit će Miljenko Cvitković - Minja.

S ciljem sigurnog održavanja programa, na Trgu bana Jelačića dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, redarska i zaštitarska služba. Moguće su izmjene u javnom gradskom prijevozu oko centralnog mjesta proslave.

Molimo sve prisutne da se pridržavaju uputa nadležnih službi koje će biti na terenu.

Dolazak Baby Lasagne i njegovog tima u Zračnu luku Franjo Tuđman očekuje se danas u 13:15 sati - priopćili su iz Grada Zagreba.

- Dragi ljudi, hvala do neba, hvala od srca. Ispunili ste me velikom srećom i ponosom. Čuo sam da je skoro cijela Hrvatska gledala naš nastup na Eurosongu, a čuo sam i da će na Trgu u Zagrebu u nedjelju popodne biti doček, bez obzira na to što nismo pobijedili. Da, čuo sam sve to i drago mi je zbog toga, premda ne znam nikakve detalje niti glazbeni program dočeka. Ali veselim se i tome, probat ću se naspavati prije svega toga - rekao nam je sinoć nakon finala Baby Lasagna.

Opširnije pročitajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 22:36