ZAHVALIO SVIMA

Gabrielov otac otkrio nove detalje: ‘Hospitaliziran je nakon što je pronađen. Testiran je na droge i alkohol...‘

- Zaista sam neizmjerno zahvalan i medijima koji su se maksimalno angažirali, poručio je

Gabriel Matijević

 Privatna arhiva

Mladić Gabriel Matijević (19), koji je nestao prošlog četvrtka iz Poganovaca pokraj Đakova, pronađen je u ponedjeljak na zagrebačkoj Trešnjevci.

Sretnu vijest potvrdila je i policija, a njegov otac danas je zahvalio svim službama koje su bile aktivne i pomogle u pronalasku Gabriela.

- Gabriel je, hvala Bogu, pronađen i hospitaliziran. Kako bi se zaustavila daljnja priča, moram naglasiti da je prilikom pronalaska bio negativan na droge i alkohol. Zaista sam neizmjerno zahvalan i medijima koji su se maksimalno angažirali. Još jedno veliko hvala svima, rekao je Gabrielov otac za Dnevnik.hr.

I dalje se ne zna zašto se mladić udaljio od svog doma, a njegov otac je, nakon što je Gabriel pronađen, rekao da će o tome razgovarati sa svojim sinom nakon što ga pregledaju u bolnici.

Mladić je spavao u autu na Trešnjevci, u kojem je bio dezorijentiran. Iz policije su da Dnevnik.hr rekli kako su, nakon što su ga pronašli, odmah obavijestili i hitnu službu. Nije pružao otpor policiji.

Trebao ići u Njemačku

Velika potraga započela je u četvrtak nakon što je Gabriel odbacio svog prijatelja u Budimce.

Gabriel je trebao otići kod svojeg oca u Njemačku gdje su zajedno trebali raditi, no nakon četvrtka navečer više nije odgovarao na poruke ni pozive, a nije ga bilo ni kod kuće. Mobitel je ostavio kod kuće.

Njegovi roditelji preko medija su mu slali poruke da se vrati i da će zajedno riješiti sve probleme.

"Baka će umrijeti od tuge. Molim te, riješit ćemo sve ako imaš neki problem. Nisi sam, znaš da nisi sam, tata ti je tu isto… Svi te tražimo", poručila je Gabrielu preko medija njegova majka Mirela Tatić nekoliko sati prije nego što su ga pronašli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 10:47