VELIKA ŠKRTICA

Evo kako možete jeftinije jesti u zagrebačkoj IKEA-i, trik je genijalan!

Istražili smo menije i otkrili da s jednim jelom možete proći malo bolje ako pažljivo promijenite narudžbu

Uz pomoć ovog trika moguće je dobiti za trećinu više hrane

Iako je najpoznatija zbog cjenovno prihvatljivog namještaja, za brojne potrošače posjet toj trgovini u Rugvici nezaobilazan je i zbog jednog drugog razloga - gastronomskog.

Dapače, obilazak IKEA-e podrazumijeva i obavezan posjet njihovom švedskom restoranu, nadaleko poznatom po ponudi IKEA-inih okruglica, a Velika škrtica prilikom posljednje posjete otkrila je i jedan trik.

Naime, proučili smo malo ponude i cijene te otkrili foru uz pomoć koje je u IKEA-i moguće dobiti najbolju vrijednost za novac - odnosno naručiti za trećinu više hrane uz neznatan dodatni trošak.

Ovaj trik ne može se primijeniti na sve vrste jela, već samo na jednu specifičnu ponudu, a nakon što smo ga isprobali, uvjerili smo se kako je riječ o mogućnosti uz pomoć koje oni najgladniji najbolje mogu iskoristiti svoj novac.

U kratkom videu koji smo snimili ovih dana, pogledajte kako smo došli do ove računice, o kojem jelu je riječ i kako možete najbolje iskoristiti ovaj trik.


Imate prijedlog za Veliku škrticu?

Pišite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uključite se u Facebook grupu Velika škrtica, povežite se s najvećom zajednicom potrošača i saznajte odgovore na sva pitanja o kojima drugi šute

image

Velika škrtica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 21:06