‘ZASLUŽIO SI...‘

Dario Juričan uputio poziv Milanoviću: ‘Čekam te u Taču da dogovorimo tvoju penzijicu‘

Juričan se na ovim izborima našao na listi nezavisnih čiji je nositelj u 3. izbornoj jedinici bio gradonačelnik Oroslavja, Viktor Šimunić

Dario Juričan

 Facebook

Dario Juričan, hrvatski redatelj, filmski producent, scenarist i političar poznat po svojim filmovima o Ivici Todoriću i Milanu Bandiću, na svom Facebook profilu ‘Gradonačelnik svemira‘, objavio je svoju fotografiju uz koju poziva Zorana Milanovića u Tač, predsjednikov omiljeni zagrebački restoran, da dogovore njegovu ‘penzijicu‘.

‘Čekam te Zlox u Taču da dogovorimo tvoju penzijicu, da se odmoriš. Zaslužio si‘, napisao je na Facebooku Juričan, koji se na ovim izborima našao posljednjem mjestu na neovisnoj listi čiji je nositelj u 3. izbornoj jedinici bio gradonačelnik Oroslavja, Viktor Šimunić.

Šimunić je kazao kako on i Juričan imaju iste ciljeve te da se bore na drugačije načine. "Dosta je bilo toga da je stranačka iskaznica jača od svega, od pravosuđa, od policije, da je jača od naroda. Sve se može promijeniti samo treba biti dovoljno uporan, nepotkupljiv i treba biti svoj", kazao je.

Prema rezultatima DIP-a, Juričan je dobio 130 preferencijalnih glasova, a Šimunić 2793.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:52