MINISTAR OBRANE

Anušić odbio državni stan, spavat će u vojarni. Pitali su ga i tko je ‘klošar‘ o kojem je pričao s Milanovićem...

Anušić je rekao da će njegova suradnja s Milanovićem biti onakva kako nalažu zakon i Ustav

Ministar obrane Ivan Anušić

 Damjan Tadic/Cropix

Ministar obrane Ivan Anušić odbio je državni stan te se smjestio u vojni neboder, doznaje Dnevnik Nove TV.

Pišu da se radi o maskirnoj zgradi s 15 katova koja je plaćena 61 milijun kuna. U prizemlju se nalaze recepcija i zajednički dnevni boravak, a sobe, apartmani i restoran s kuhinjom mogu smjestiti manje od 100 stanara.

- Jedna je od energetski najučinkovitijih građevina u gradu Zagrebu. Ovo je prva takva gdje možemo smjestiti vojno, diplomatsko, po potrebi i drugo osoblje u malo kvalitetniji smještaj, rekao je prošle godine Marijan Cvok iz Uprave za materijalne resurse.

Anušić se danas osvrnuo i na jučerašnji susret s predsjednikom Zoranom Milanovićem, rekavši pritom da će njihova suradnja biti onakva kako nalažu zakon i Ustav.

- Dogovorili smo se da će se kabineti usuglašavati oko svih dokumenata koje supotpisujemo ili tražimo jedni od drugih suglasnost i to je to, rekao je Anušić, a novinari su ga upitali i tko je ‘klošar‘ o kojemu je s Milanovićem razgovarao. Na to je pitanje uz smiješak odgovorio da ne zna i ne može se sjetiti, prenosi Dnevnik Nove TV.

Naime, na snimci prvog službenog susreta Anušića i Milanovića kamere Nove TV uhvatile su da Milanović kaže: "Na žalost najveći klošar". Anušić je odgovorio: "A to je tako".

"Tad se baš skupljao ološ", odgovorio je Milanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 13:16