ČISTILI CIJELU SMJENU

Zaradio prijavu jer mu je stajsko gnojivo ispadalo po autocesti: ‘Dojavljen nam je nesnosan smrad‘

Vozač kamiona dobio prekršajnu prijavu zbog nepravilnog osiguranja unutar poluprikolice, zbog čega je gnojivo ispadalo iz tovarnog prostora

Stajsko gnojivo rasulo se po autocesti

 PU brodsko-posavska

Vozač teretnjaka kojem je jučer na autocesti A3 Bregana - Lipovac iz tovarnog prostora poluprikolice puna četiri kilometra ispadalo stajsko gnojivo po kolniku, zaradio je prekršajni nalog. Za policiju se ogriješio o Zakon o sigurnosti prometa na cestama.

Naime, oko 15 sati u srijedu policija je zaprimila niz dojava da se autocestom kod Slobodnice širi nesnosni smrad i da je tome uzrok tamni trag na kolniku koji vodi sve do parkirališta. Utvrđeno je da je riječ o gnojivu koje je zbog nepravilnog osiguranja unutar poluprikolice počelo ispadati iz stražnje stranice tovarnog prostora, a za što je kao glavni krivac prokazan 36-godišnji vozač.

image

Stajsko gnojivo rasulo se po autocesti

PU brodsko-posavska

- Stajsko gnojivo je padalo većim dijelom po desnom, a manjim dijelom po lijevoj prometnoj traci i prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi, i to na dionici južne kolničke trake od 212 do 216 km. A ispalo je i po prostoru parkirališta odmarališta gdje se vozilo zaustavilo. Promet se na ovoj dionici autoceste odvijao lijevom (pretjecajnom) trakom do ponoći - kažu iz PU brodsko-posavske. Djelatnici za održavanje cesta su, tako, prema toj računici gotovo puno radno vrijeme uklanjali i čistili gnojivo s kolnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:47