KRONIKA DOČEKA

U Splitu zbog korištenja pirotehnike lakše ozlijeđeno dijete, evidentirana dva požara i sedam nesreća

Uslijed aktivirane signalne rakete koja je pala na osobno vozilo zapaljen je prednji dio vozila u Splitu

Policija (ilustracija)

 Goran Mehkek/Cropix/Cropix

Najluđa noć u godini nije prošla bez problema niti u Splitu. Jedno je dijete zadobilo lakše tjelesne ozljede zbog korištenja pirotehnike, zabilježena su dva požara na vozilima i dogodilo se sedam prometnih nesreća, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

U Splitu u Getaldićevoj ulici zabilježeno je oštećenje stakla i zavjese na balkonu stana uslijed ispaljenja svjetleće rakete. Također zbog uporabe pirotehničkog sredstva, došlo je i do oštećenja prozorskog stakala na OŠ u Podstrani.

Uslijed aktivirane signalne rakete koja je pala na osobno vozilo zapaljen je prednji dio vozila u Splitu, dok je u Solinu u potpunosti izgorjelo jedno osobno vozilo, a očevidom će se utvrditi uzrok požara.

Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, dogodilo se sedam prometnih nesreća u kojima su dvije osobe zadobile teže ozljede.

- Svi dočeci Nove godine i brojna javna okupljanja protekli su sa sigurnosnog aspekta u redu i nisu evidentirani događaji narušavanja javnog reda i mira, poručili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 22:35