BUKTINJA NA PARKINGU

U Splitu sinoć izgorio skupocjeni BMW, javio se očajni vlasnik: ‘To je zvijer od auta, zapalili su ga!‘

‘Ni s kim ja nemam problema, nisam ni muhu zgazio, a kad naiđen na mrave, zaobiđen ih da ih ne zgazim...‘, rekao je Perak

Izgoreni BMW kod kafića Borsalino i njegov vlasnik Zvonimir Perak (51)

 Vladimir Urukalo/Slobodna Dalmacija

Splitska policija u srijedu oko jedan sat u noći dobila je dojavu da u Starčevićevoj ulici gori automobil. Odmah su na teren izašli vatrogasci splitskog DVD-a i ugasili požar u kojem osim izgorenog dijela BMW-a 2,0 nije bilo druge materijalne štete, piše Slobodna Dalmacija.

- Mjesto događaja se osigurava te će se tijekom jutra izvršiti očevid poradi utvrđivanja uzroka požara i veličine materijalne štete - javili su iz splitske policije.

Na mjestu paljevine u srijedu ujutro oko 7 sati zatekli smo policijsku ophodnju koja je revno čuvala ograđeni prostor parkinga uz cestu pored popularnog lokala "Borsalino" gdje je bio parkiran izgorjeli automobil. Čekali su kolege iz krim tehnike kako bi mogli započeti očevid.

Pored njih stajao je Zvonimir Perak, 51-godišnji vlasnik vozila koji, govori nam, nije imao pojma što se događa dok ga nisu zvali iz policije.

image

Izgoreno vozilo

Vladimir Urukalo/Slobodna Dalmacija
image

Izgoreno vozilo

Vladimir Urukalo/Slobodna Dalmacija
image

Izgoreno vozilo

Vladimir Urukalo/Slobodna Dalmacija
image

Izgoreno vozilo

Vladimir Urukalo/Slobodna Dalmacija

- Prvo je naišao vozač autobusa, on ga je počeo gasiti s aparatom, a onda su došli vatrogasci. Ne vjerujem da je izgorio sam od sebe, to je zvijer od auta i baterija mu se nalazi iza, a ne naprijed... Zapalili su mi ga. Ni s kim ja nemam problema, nisam ni muhu zgazio, a kad naiđen na mrave, zaobiđen ih da ih ne zgazim... Vidiš kako je hauba otišla gore, bit će da su neki koktel bacili... Bitno da nikome nije ništa, a limarija će se lako rješiti... - govori Perak, dodajući kako ne zna tko bi i zašto mogao zapaliti njegovo vozilo.

U razgovoru doznajemo da je on jedan od sedmorice branitelja koji su 5. kolovoza 1995. godine u Knin ušli prvi, na tenku T-55 nazvanom "Sveti Duje" koji je bio na čelu kolone od 8 tenkova 4. gardijske brigade.

- Da sam barem tenk parkira ode, bilo bi bolje - pomalo sarkastično komentirao je Perak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:33