ŠIRI SE SNIMKA

Strašne scene u Slavonskom Brodu: Nasilnik brutalno premlatio mladića odjevenog u Djeda Božićnjaka

Sukob je navodno inicirao hrvatski vojnik, odnosno djelatna vojna osoba, javljaju lokalni mediji

Pretučeni Djed Mraz

 Screenshot/

Društvenim mrežama se širi snimka brutalne tučnjave u kojoj je stradao mladić odjeven u Djeda Božićnjaka, obilježila je Badnjak u Slavonskom Brodu.

Dojava o obračunu došla je do brodsko-posavske policije nešto iza 15 sati.

- Djelatnici OKC PU brodsko-posavske su danas oko 15:15 sati zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira na ulici u Slavonskom Brodu. Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, koji su potvrdili istinitost dojave. U tijeku je daljnji rad policijskih službenika na utvrđivanju činjenica i okolnosti u vezi navedenog događaja - kažu iz PU brodsko-posavske.

Kako javlja lokalni 035portal, neslužbeno saznaju kako su vidno alkoloholizirani mladići verbalni sukob nastavili ispred lokala, a sve je kulminiralo tučnjavom u kojoj je potencijalno teške ozljede zadobio mladić odjeven u kostim Djeda Božićnjaka, kojeg je nogom u glavu napucala djelatna vojna osoba.

Težina ozljeda za sada nije klasificirana, s obzirom na to da policijski službenici na mjestu samog događaja nisu zatekli ni napadača ni ozlijeđenog, a u brodskoj bolnici nitko još uvijek nije zatražio liječničku pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 05:50