OBRAT U ISTRAZI

Policija tvrdi: ‘Maloljetnik je lagao obitelji da je pretučen na Trešnjevci!‘; Liječnici: ‘Ima nagnječenja glave...‘

Ima nagnječenja i oguljotine u području gornjeg ekstremiteta, glave i grudnog koša te koštani prijelom u području gornjeg ekstremiteta

Policija, ilustrativna fotografija 

 Damir Krajac/Cropix

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u utorak su utvrdili kako je maloljetnik (16), s namjerom da prikrije način na koji se teško ozlijedio, članici obitelji lažno naveo da ga je u ponedjeljak u večernjim satima napalo nekoliko muškaraca.

Time je dotičnu doveo u zabludu vezano uz okolnosti nastanka teške ozljede, a što je ona i prijavila policijskim službenicima, no utvrđeno je da se takav događaj nije niti dogodio.

Podsjetimo, kako smo ranije objavili, maloljetnik je rekao kako ga je u ponedjeljak oko 20.20 sati na Trešnjevci, u Labinskoj ulici, fizički napalo nekoliko nepoznatih muških osoba, pri čemu je teško ozlijeđen.

Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

- Nakon kliničke i radiološke obrade, konstatirana su mu višestruka nagnječenja i oguljotine u području gornjeg ekstremiteta, glave i grudnog koša te koštani prijelom u području gornjeg ekstremiteta zbog čega je učinjena imobilizacija. Otpušten je na kućnu njegu uz terapiju i preporuke te naručen na kontrolni pregled - rekao je za 24sata dr. Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:21