ZEMLJA NA NOGAMA

Pogledajte kolonu Bad Blue Boysa na putu prema Ateni; Grci: ‘Znamo s kim su se našli prije krvavog pohoda!‘

Grčki mediji, između ostalog, snažno su se obrušili na policijsku hijerarhiju i vodstvo koje je, smatraju, ozbiljno zakazalo

Navodna kolona Dinamovih navijača na putu prema Ateni

 /Screenshot Twitter

Ozbiljna pitanja valja postaviti među policijskom hijerarhijom, piše jedan od najčitanijih grčkih portala protothema.gr, nakon neviđenog huliganskog divljanja Dinamovih navijača u Grčkoj. Istoimeni grčki portal objavio je i snimak, kako napominju, "falange hrvatskih huligana obrijanih glava i u crnom" koji državnim cestama putuju prema Ateni. "Kako je moguće da ih nitko nije zaustavio", glavno je pitanje. Policija je morala biti svjesna zabrane gostovanja koju je izdala krovna europska nogometna organizacija.

Iznenađujuće je da toliki broj automobila koji su se kretali jedan iza drugoga nije primijećen da ih policijske snage blokiraju na naplatnoj cesti ili na nekom drugom dijelu državne ceste s obzirom na zabranu kretanja navijača.

Kretanje vozila državnim cestama prati se nadzornim kamerama te je u konkretnom slučaju vidljivo da se radi o organiziranom kretanju navijača, navode.

Grčki portal Protothema.gr tvrdi da su se Bad Blue Boysi susreli s navijačima Panathinaikosa te su zajedno sjeli u vlak i izašli na stanici Pefkakia, odakle su pješačili do kvarta Nova Filadelfija gdje je smješten stadion AEK-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:00