NOĆNA DRAMA

Pijani Zagrepčanin (36) palio stvari po stanu, napao i policajce kad su stigli

36-godišnjak je, sa 0,62 promila alkohola u krvi, na parketnom podu zapalio gitaru, papire i druge stvari

Policija (ilustracija)

 Cropix

Totalno ludilo u pripitom stanju obuzelo je noćas iza ponoći 36-godišnjeg muškarca koji je iz samo njemu znanih razloga odlučio paliti stvari u stanu.

Na poziv oko 1.30 sati zagrebački policajci odazvali su se na mjesto intervencije u zagrebačko Podolje te su utvrdili da je 36-godišnjak sa 0,62 promila alkohola u krvi, na parketnom podu zapalio gitaru, papire i druge stvari i to u vrijeme dok je u stanju s njim bila vršnjakinja, inače članica obitelji.

Odmah po dolasku na mjesto događaja, muškarac se opirao pa su policajci, radi "odbijanja napada uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje". A kako je prije policijske intervencije mušarac u ludiranju po kući zadobio porezotinu na stopalu, prije nego je odveden u policijsku postaju u stanu mu je pružena prvo liječnička pomoć djelatnika Hitne.

Inače, vatru u stanu su ugasili vatrogasci, a 36-godišnjak je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine na štetu članice obitelji.

Po dovršetku obrade biti će predan pritvorskom nadzorniku i ispitan u prostorijama tužiteljstva o kojem dalje ovisi hoće li za njega tražiti istražni zatvor ili će ga se pustiti da se u daljnjem tijeku postupka brani sa slobode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:43