STRAVA U MEĐIMURJU

Pijan mahao pištoljem u kući pa slučajno pogodio i sebe i dijete!

Zrno je muškarcu prošlo kroz lijevu šaku i nastavilo dalje "lutati" pa je pogodilo i dijete u desnu nadlakticu

Ilustrativna fotografija

 Nikša Stipaničev/Cropix

Baratanje pištoljem i to pod utjecajem alkohola u dvorištu kuće u prisutnosti djece u nedjelju u kasnim večernjim satima pokazalo se kobnim za kršitelja zakona i njegovo dijete. Došlo je do ispaljenja metka koji je pogodio oboje - muškarca u lijevu šaku a dijete u nadlakticu.

Iz PU međimurske kažu kako je 34-godišnjak u konačnici po dovršetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Policija je, naime, otkrila da je oko 19.30 sati muškarac na dvorištu obiteljske kuće neoprezno rukovao pištoljem te je najednom došlo do opaljenja te je zrno muškarcu prošlo kroz lijevu šaku i nastavilo dalje "lutati" pa je u svojoj putanji pogodilo i dijete koje je zadobilo prostrjelnu ranu desne nadlaktice.

- Ozlijeđeni su privatnim vozilom prevezeni u čakovečku bolnicu, gdje su zadržani na daljnjem liječenju, dok će se njihove ozljede naknadno okvalificirati. Ujedno, protiv 34-godišnjeg okrivljenika podnijet će se optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana - kažu iz međimurske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:04