PREOKRET

Muškarca koji je gurnuo ženu u Makarskoj više ne sumnjiče za ubojstvo iz nehaja

Nesretna žena, koja je inače bolovala od srca zvala je policiju te im se požalila kako ju je muškarac odgurnuo, a njezinog psa udario

svijeće ispred zgrade gdje je nesretna žena napadnuta

 Ivo Ravlić/CROPIX

Obdukcija je pokazala da je 73-godišnja Makaranka umrla od puknuća aorte, a 40-godišnjak koji je priveden zbog njezine smrti nije više pod inkriminacijom za nehajno prouzročenje smrti, nego za nasilničko ponašanje, piše Dalmatinski portal.

Nesretna žena, koja je inače bolovala od srca, u nedjelju je iza 10 sati zvala policiju te im se požalila kako ju je muškarac odgurnuo, a njezinog psa udario. Dok je policija stigla u Zrinsko-Frankopansku ulicu, ženi je pozlilo te je pozvana Hitna pomoć. Pokušana je reanimacija, no bez uspjeha.

Muškarac je brzo uhićen, bio je vrlo alkoholiziran. Izmjereno mu je 2,18 promila alkohola. Predan je pritvorskom nadzorniku te je ispitan u Državnom odvjetništvu. Negirao je inkriminacije.

Kako se radi o osobi koja je već osuđivana za obiteljsko nasilje i krađe, zatraženo je određivanje istražnog zatvora, što je sudac istrage prihvatio, piše Dalmatinski portal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 18:34