BIZARAN SLUČAJ

Muškarac (40) u više navrata iz zračne puške pucao prema zagrebačkom domu za starije i nemoćne, priveden je

U dva je navrata oštetio prozor kuhinje, dok su se u to vrijeme unutra nalazili zaposlenici

Policijsko vozilo, Ilustracija

 Niksa Stipanicev/Cropix/Cropix

Zagrebačka policija privela je 40-godišnjeg muškarca koji je u više navrata pucao iz zračne puške prema domu za starije i nemoćne na području Medveščaka.

Kako je priopćila PU zagrebačka, provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni u četiri navrata i to "od sredine ožujka do kraja srpnja 2022. godine u popodnevnim satima na području Medveščaka s prozora na I. katu stambene zgrade, iz zračne puške marke "GAMO", iz neutvrđenog razloga ispalio neutvrđenu količinu zračnog streljiva tzv. "diabola" u smjeru prozora kuhinje i pješačke staze doma za starije i nemoćne osobe". U dva je navrata, nastavlja policija, oštetio prozor kuhinje, dok su se u to vrijeme unutra nalazili zaposlenici.

"U ponedjeljak 25. srpnja, policijski službenici s Medveščaka su temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu, obavili pretragu stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni te je pronađena i oduzeta zračna puška te streljivo, a koji se dovode u vezu s počinjenjem ovih kaznenih djela", navela je policija koja je osumnjičenika uz kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost te oštećenje tuđe stvari, predala pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:11