ZAVRŠILA U BOLNICI

Mlada vozačica motociklom pala na kolnik i naletjela na Audi, teško je ozlijeđena

24-godišnjakinja je vozila motocikl Suzuki GSX R bez registracijskih oznaka po lokalnoj cesti iz smjera Festinca

policija ilustracija

Mlada motociklistica završila je jučer u teškom stanju u KB Dubrava nakon što je oko 17 sati u mjestu Repinec, kršeći prometne propise, naletjela na Audi.

Iz PU zagrebačke kažu da je 24-godišnjakinja vozila motocikl Suzuki GSX R bez registracijskih oznaka po lokalnoj cesti broj 31066 iz smjera Festinca.

Dolaskom do kućnog broja 103 u Repincu, 24-godišnjakinja je ušla u blagi desni zavoj bez da je prilagodila brzinu kretanja motocikla stanju ceste pa je, prilikom kočenja, prešla na suprotni kolnički trak gdje je došlo do pada motocikla na desnu bočnu stranu. A nakon toga je motociklom naletjela i na Audi zagrebačkih oznaka kojeg je vozio 25-godišnjak u smjeru Festinca.

- U prometnoj nesreći vozačica motocikla teško je ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkoj bolnici Dubrava. U vremenu od 17.20 do 19.15 sati promet dionicom lokalne ceste, kažu iz policije, bio obustavljen i odvijao se okolnim pravcima. Kada se oporavi i bude otpuštena s bolničkog liječenja, policija će protiv nje podnijeti odgovarajuće prijave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:28