MOBITEL UGAŠEN

Hrvat nestao bez traga na Malti, na noge se digao i Interpol, majka kroz suze: "Samo da je živ"

Od kraja listopada 2023. nestali muškarac na Malti je radio za jednu francusku tvrtku. Obitelj se posljednji put s njim čula 23. siječnja

Vedran Batarilo nestao je na Malti

 Mup, Nestali.hr/

Već osam dana gubi se svaki trag 38-godišnjem Vedranu Batarilu iz Slavonskog Broda koji puna tri mjeseca živi na Malti gdje radi za jednu francusku tvrtku. Njegova majka posljednji ga je put čula 23. siječnja. Otad poruke ne prolaze i mobitel mu je ugašen. Na noge se digao i Interpol. Riječ je o muškarcu smeđe kose i smeđih očiju, jače razvijenom te visokom 180 centimetara. Od detalja je policiji prijavljeno da ima tetovažu na prsima.

Njegova je majka u potpunom šoku. Zvala je hrvatsko veleposlanstvo u Rimu koje pokriva i Maltu te ne prođe sat, a da ne pogleda malteške medije u potrazi za nekom informacijom.

- Već drugoga dana kad mi više nije odgovarao na poruke i pozive, jer mu je mobitel bio ugašen, kontaktirala sam policiju. U veleposlanstvu su mi rekli da sve poduzimaju i da se moram strpjeti. Gledajući internetske portale iz dana u dan, vidim da se na Malti, kao i u cijelom svijetu, događa svašta, pa i ubojstva. Prije nekoliko dana je ubijena neka Kolumbijka. Dani mi prolaze u neizvjesnosti, strahu i tuzi. Samo da mi sina nađu živog - rekla je kratko kroz suze za Jutarnji list majka nestalog muškarca.

Je li Batarilo u međuvremenu napustio otok, još uvijek nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 14:51