BEZOBZIRNI RAZBOJNIK

Hajdučija kraj Imotskog: Postavio kamenu barikadu na cestu pa pretukao i opljačkao starca

Nepoznata osoba muškarcu je ozlijedila glavu i ruke te ukrala nakit i sat. Policija provodi kriminalističko istraživanje
 Ilustracija/Ivo Ravlić/CROPIX

Nesvakidašnje razbojstvo dogodilo se na cesti na imotskom području gdje je 80-godišnjem vozaču postavljena kamena barikada, a kad je izašao iz automobila kako bi je uklonio, ukradeni su mu nakit i sat, izvijestila je policija.

Policija je priopćila kako je u petak oko 20 sati primila dojavu da je u mjestu Župa na Imotskom području izvršeno razbojništvo nad 80-godišnjakom.

Policajci su se odmah uputili na mjesto događaja i utvrdili da je 80-godišnjak prilikom povratka kući automobilom na cesti naišao na kamene prepreke, a kad je izašao iz vozila želeći ih ukloniti, za sad nepoznata osoba fizički ga je napala ukravši mu nakit i sat.

- Na mjestu događaja obavljen je očevid. Liječnička pomoć pružena je 80-godišnjaku te je tom prilikom utvrđeno kako je zadobio teške tjelesne ozlijede glave i ruke, a nakon ukazane liječničke pomoći otpušten je iz bolnice. Na okolnosti ovoga događaja provodimo kriminalističko istraživanje - poručili su iz splitske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 22:40