PROGLASILI DAN ŽALOSTI

Gradonačelnik Solina: ‘Napustila su nas dva anđela. Bože, daj Marku snage...‘

‘Ugasio se mladi život vesele Antonele i njenog nerođenog djeteta, a Marko, koji se i sam bori za život, ostaje u velikoj tuzi i gubitku...‘

Mladi bračni par koji je stradao u autobusnoj nesreći u Veneciji

 Facebook/

U ponedjeljak, 9. listopada, u Solinu će biti Dan žalosti zbog stradanja mladog bračnog para u prometnoj nesreći koja se prije dva dana dogodila nadomak Venecije, kada je smrtno stradala trudna žena (24), dok se njezin suprug nalazi u bolnici s teškim ozljedama.

​Odluku o proglašenju Dana žalosti zbog stradanja njegovih sumještana potvrdio je gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević, koji je rekao da prometna nesreća nadomak Venecije nikoga nije ostavila ravnodušnim, ​ali ih je posebno pogodila spoznaja o tragediji koja je zadesila mladu sugrađanku i njezina muža.​

​"Nažalost, ugasio se mladi život vesele Antonele i njenog nerođenog djeteta, a Marko, koji se i sam bori za život, ostaje u velikoj tuzi i gubitku.​ Cijeloj obitelji, a posebno Marku ovim putem izražavam sućut i potporu za životnu borbu", rekao je Ninčević potvrdivši da je donio odluku o Danu žalosti​ u ponedjeljak, 9. listopada.

- Nesretan slučaj stradavanja nadomak Venecije nikoga nije ostavio ravnodušnim, međutim posebno nas je pogodila spoznaja o tragediji koja je zadesila našu mladu sugrađanku i njenog muža.

Nažalost ugasio se mladi život vesele Antonele te njenog nerođenog djeteta, a Marko koji se i sam bori za život ostaje u velikoj tuzi i gubitku.

Cijeloj obitelji, a posebno Marku ovim putem dajem izraze sućuti i potpore za životnu borbu.

Nek Bog u svoje okrilje uvede dva anđela koja su nas napustila, a Marku (dugogodišnjem nogometašu NK Solina i trenutnom igraču HNK Sloge) da snage i blagoslova.

Uz suosjećanje svih nas u ovim teškim trenucima, za ponedjeljak 9. listopada sam donio Odluku o Danu žalosti, objavio je Ninčević na Facebooku.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u nedjelju oko 18,30 sati u talijanskoj regiji Veneto, kada je autobus koji je prevozio turiste pao s nadvožnjaka i zapalio se. U nesreći je poginula 21 osoba, među kojima i dvoje djece, a 15 ih je završilo u bolnici zbog teških ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:04